Prima pagină » DJ Harra si-a iertat iubitul infidel

DJ Harra si-a iertat iubitul infidel

by Predescu Cristina
0 comment

DJ Harra e o femeie frumoasa si nu duce lipsa deloc de admiratori! E adesea curtata, dar nu-i plac aventurile si prefera relatiile serioase. Pana acum insa  frumoasa DJ-ita topless nu prea  a avut noroc in dragoste. Recent, Harra s-a despartit de iubit pentru ca a descoperit ca acesta o inseala. Este vorba despre campionul la motociclism Catalin Cazacu.

Se pare ca niste prieteni binevoitori au anuntat-o pe Dana Neacsu, numele  din buletin al lui DJ Harra, ca in timp ce ea isi rezolva unele probleme la Bucuresti, fiind prinsa cu treaba si inregistrand de zor piese noi in studio, caci pregateste noi surprize pentru fanii sai, iubitul sau isi cam face de cap la Timisoara! Vestea ca iubitul “ii pune coarne”, nu i-a picat tocmai bine Danei, asa ca a decis sa puna punct relatiei cu acesta printr-o scurta conversatie teleefonica! L-a sunat si i-a spus ca nu poate trece peste infidelitatea lui si ca cel mai bine ar fi sa o ia amandoi pe drumuri separate!

Dar  frumoasa bruneta nu a putut sa stea despartita de Cazacu nici macar doua zile. Coplesita de declaratii de dragoste si cadouri din partea acestuia, Dj Harra a cedat si i-a mai dat o sansa iubitului infidel! S-au impacat in weekend. Acesta i-a daruit multe flori, dar si un ceas scump, de firma.“L-am iertat, stie ca a gresit si ii pare rau! A promis ca nu mai face pentru ca nu vrea sa piarda o relatie frumoasa pentru o aventura si ma bucur tare ca a realizat asta ! “, a marturisit DJ Harra.

Citeste si

Leave a Comment