Prima pagină » DJ Wanda, pentru prima dată în rochie de mireasă!

DJ Wanda, pentru prima dată în rochie de mireasă!

by Mirela Dinica
0 comment

În timp ce multe vedete din showbiz divorțează sau se despart de persoanele iubite, DJ Wanda se face mireasă. Excentrica vedetă a îmbrăcat mai multe rochii de acest tip în cadrul unui târg de nunți desfășurat recent la București. Se pare că experiența a marcat-o pe Wanda, ea dorindu-și acum, mai mult ca niciodată, să ajungă la altar.

“Am avut emoții de parcă mi-aș fi găsit mirele. Oksana, prietena și stilista mea, m-a convins să îmi realizeze câteva coafuri ieșite din tipare pentru nunți. Ce a ieșit a fost demențial!”, declară DJ Wanda.

Cu toate că nu s-a căsătorit până acum, DJ Wanda mărturisește că a fost cerută de soție de trei ori, însă rutina și frica de angajamente serioase au făcut-o să se răzgândească de fiecare dată. “Puteam să mă mărit de trei ori până acum, însă mie nu îmi plac nunțile programate. Dragostea trebuie exploatată la maxim încă de la începutul relației; nu trebuie să devină rutină până să faci pasul către altar! Când mă voi căsători, o voi face chiar și după o săptămână sau o lună de relație dacă voi simți că el e alesul. Vreau să trăiesc totul cu intensitate și în fiecare zi alte experiențe alături de acel om. Rutina, obișnuița și normalitatea nu-și găsesc loc în viața mea!”, declară DJ Wanda.

Citeste si

Leave a Comment