Prima pagină » DJ Wanda, sexy pe motor!

DJ Wanda, sexy pe motor!

by Raport Monden
0 comment

DJ Wanda a fost des considerată a avea cele mai frumoase picoare din showbiz-ul românesc. Încrezătoare în fizicul său, non-conformista vedetă în vârstă de 37 de ani a realizat o ședință foto îndrăzneață special pentru fanii ei de pe Facebook.

Purtând doar un sutien negru, șort din material supraelastic și pantofi sport Isabel Marant, DJ-ița s-a urcat pe un scuter Aprilia Mojito și s-a lăsat fotografiată în ipostaze îndrăznețe lângă un graffiti cu mesajul “I am a star” („Sunt o vedetă!”).

La 37 de ani, DJ Wanda a reușit performanța de a arăta perfect după ce a renunțat complet la dulciuri prin hipnoză.De mai bine de 18 luni, vedeta a renunțat complet și la alimentele de conțin carbohidrați. Wanda este adepta unui stil de viață sănătos, aleargă prin parc de trei ori pe săptămână, urmează un program strict de antrenamente de fitness și nu consumă niciodată mai mult de 1200 de calorii pe zi. „După ce am înțeles că zahărul este inamicul numărul unu al organismului am început să iau măsuri. Am renunțat la alimentele bogate în carbohidrați, dar recunosc că, uneori, nu mă puteam abține de la prăjituri.

După câteva ședințe de hipnoză, corpul meu a uitat de nevoia de dulciuri. Secretul constă în programarea mentală a creierului. De mai bine de 18 luni nu am mai gustat nimic dulce”, declară DJ Wanda.Pentru tonifiere, DJ Wanda a intrat de câteva luni într-un program intens de pregătire la sala ei fitness, numit Delta Training System, iar acum este foarte încântată de rezultate.”Antrenorul meu, Cătălin Riștea, îmi spune că arăt ca un model de la Victoria’s Secret. Știu că bărbaților le plac jucăriile motorizate și femeile frumoase, astfel că am fost încântată să realizez această ședință foto inedită. La cât de încrezătoare sunt acum în mine, aș ieși îmbracată așa pe stradă”, mai spune DJ Wanda.

Citeste si

Leave a Comment