Home VEDETEMONDEN DJ Wanda : “Un bărbat trebuie să caute în femeia de lângă el cea mai bună prietenă, dar și amanta perfectă”

DJ Wanda : “Un bărbat trebuie să caute în femeia de lângă el cea mai bună prietenă, dar și amanta perfectă”

by Mirela Dinica
0 comment

La doi ani de la debutul ei pe piața muzicală cu piesa “Wanna Be Loved”, DJ Wanda revine cu un nou single, “One Big Love”, la care a muncit mai bine de șase luni.

“Noul single este dedicat tuturor celor care cred că iubirea nu ține cont de sex, rasă, vârstă sau poziție socială. <One Big Love> este o piesă despre iubire, viață, speranță și despre libertate ! Libertatea de a gândi și de a te exprima liber! Am trăit povești de iubire, una mai nebună decât alta și am învățat multe. Cred însă că cea mai mare greșeală pe care o face un bărbat într-o relatie este că nu caută în aceeași femeie și prietena cea mai bună dar și amanta perfectă”, declară Wanda.

„Sunt o persoană extrem de puternică și mă poate un cuceri doar un bărbat care este la fel de puternic. Cred că marea dragoste nu se găsește usor. Este ca o comoară pentru care trebuie să te lupți, să explorezi noi teritorii, să te aventurezi. Chiar dacă, uneori, noua relație nu duce la nimic nu trebuie să-ți pierzi speranța. Eu încă cred într-o mine. Știu că el există”, mai declară cântăreața. Odată cu noul ei single, DJWanda speră să cucereasca topurile muzicale interne și internaționale. „Cei care mă cunosc știu că m-aș duce până în pânzele albe pentru a avea o piesă bună, iar „One Big Love” este un single de care sunt foarte mândră. Am înregistrat-o undeva în creierii munților, într-un studio din Făgăraș, și am zburat apoi de câteva ori la Londra și la Paris pentru finisare și remasterizare”, declară DJ Wanda.

One big love: http://www.youtube.com/watch?v=cnPiQlbSyTM&list=HL1341167735&feature=mh_lolz 

Citeste si

Leave a Comment