Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Dr. Eyebrow by Elis Teodorescu

Dr. Eyebrow by Elis Teodorescu

by Anne Hartung
0 comment

Unul dintre cele mai apreciate nume ale esteticii, Elis Teodorescu, a lansat un produs de îngrijire a sprâncenelor în cadrul unui eveniment organizat la Eye Bar din Băneasa Shopping City.

Revoluționarul ser Dr. Eyebrow este una dintre cele mai cunoscute soluții de stimulare a creșterii sprâncenelor, eficiența sa fiind dovedită de vigoarea și cursul armonios al firelor de păr. Salonul Elis, al cărui renume a fost clădit inclusiv prin măiestria în arta tatuajelor semipermanente, este onorat să introducă acest tratament respectat la nivel mondial pentru rezultate spectaculoase. Produsul Dr. Eyebrow se va găsi la salonul Elis Teodorescu, în alte saloane de coafură din București, precum și în majoritatea farmaciilor din țară.

Elis se distinge și prin faptul că este primul salon care a dedicat o carte clientelor sale, lucrare ce oferă o inițiere în îngrijirea și întreținerea sprâncenelor.

Cu această ocazie, Amalia Șeremet a scos în lume plicul de la www.mamisi.ro

Cu această ocazie, Amalia Șeremet a scos în lume plicul de la www.mamisi.ro

În cadrul evenimentului, Elis Teodorescu a explicat care au fost motivele care au stat la baza creării acestui ser, modalitățile de realizare, beneficiile, dar și metoda de întrebuințare. Invitatele – majoritatea a fost reprezentată de bloggeri de beauty – au avut posibilitatea de a afla detalii și despre tatuajul semipermanent al sprâncenelor, punctul de referință fiind una dintre participante care experimentase deja tatuajul la salon.

Succesul evenimentului se datorează și partenerilor Grand Cinema Băneasa, Eye Bar, Farmaciile Catena, CityDent, Lush România, Beautik Parfumerie, Bălăneanu Family Studio, Florăriile Magnolia.

Citeste si

Leave a Comment