Home ACTUALITATE „Draga mea prietena” se muta pe plaja Mambo din Mamaia

„Draga mea prietena” se muta pe plaja Mambo din Mamaia

by Raport Monden
2 comments

Incepand din 1 iulie, emisiunea „Draga mea prietena” va fi difuzata in direct de la malul marii. Astfel,  in fiecare zi de luni pana vineri, de la 10.00,  plaja Mambo din Mamaia devine fieful distractiei orchestrate de Cristina Cioran si Paula Chirila si intretinute cu muzica, povesti interesante, sfaturi utile, dans si jocuri de catre  invitatii speciali ai celor doua indragite prezentatoare.

Cristina Cioran si Paula Chirila vor prezenta locurile de distractie de la malul marii, iar spectatorii si telespectatorii vor putea afla ce mai fac vedetele autohtone urmarind jurnalul monden al emisiunii.
Ana-Maria Barnoschi, simpatica asistenta a lui Liviu Varciu de la „Roata norocului”, este si ea cooptata in echipa emisiunii pe perioada verii. Ana-Maria va face fitness alaturi de turistii de pe plaja, va dansa si va intretine cu energia ei inepuizabila veselia in randul spectatorilor si al telespectatorilor.
„Abia asteptam sa ne vedem la mare, dragi prieteni! V-am pregatit foarte multe surprize, vom avea invitati fabulosi, iar Ana-Maria ne va <antrena> pentru distractie in fiecare dimineata. Vor fi prezente alaturi de noi o multime de vedete, pregatite sa va intampine cu voie buna, sa va impartaseasca secrete din viata lor si sa se alature distractiei noastre de la malul marii. In luna iulie va veti racori cu cocktailurile spectaculoase preparate de Chef Doru!  Luati-va costumul de baie, ochelarii de soare si veniti alaturi de noi pe plaja Mambo din Mamaia, veti avea pate de cea mai frumoasa vacanta la mare!”, a spus Cristina Cioran.
Vedetele Kanal D  se vor alatura Cristinei Cioran si Paulei Chirila, in emisiunea „Draga mea prietena la mare” pentru a impartasi povesti de vacanta si pentru a trai distractia estivala la maximum, alaturi de fanii aflati pe malul marii.
„Colegii nostri vor fi alaturi de noi in emisiune de-a lungul lunii iulie. Vom organiza concursuri si vom oferi premii foarte mari pe plaja Kanal D.  Fie ca veti fi alaturi de noi, pe plaja, fie ca ne veti urmari din fata micilor ecrane, va promit ca veti simti cu totii bucuria unei portii zdravene de vacanta la malul marii”, a spus Paula Chirila.
Nu ratati incepand din 1 iulie, de la ora 10.00, emisiunea „Draga mea prietena la mare”, o editie estivala de colectie, prezentata de Cristina Cioran si Paula Chirila, si transmisa in direct de la malul marii, de Kanal D.

Citeste si

2 comments

Luminita M-D 9 iulie 2013 - 5:42 PM

Buna ziua! Am si eu o rugaminte: sa-mi spuneti in dreptul carui hotel, este plaja Mambo?
Multumesc anticipat!

Reply
Bogdan Ianis 16 iulie 2013 - 12:28 AM

se afla in fata Castelului din Mamaia

Reply

Leave a Comment