Prima pagină » ”Dragomir minte! Să se abțină”: Vezi ACTELE care dovedesc asta | FOTO

”Dragomir minte! Să se abțină”: Vezi ACTELE care dovedesc asta | FOTO

by Mirela Dinica
0 comment

Organizatorii amicalului Dinamo –Barcelona l-au contrat dur pe șeful LPF! Cele două echipe au ajuns la un acord în ceea ce privește amicalul de pe 11 august, spun organizatorii, care înlătură orice suspiciune ridicată de șeful LPF, Dumitru Dragomir.

Mai mult, organizatorii meciului, Media Consulta International și Thiess Holding, au oferit documente oficiale ce atestă că ambele cluburi au ajuns la un acord în ceea ce privește partida amicală, aprobată de FRF. Trebuie să precizăm că organizatorii partidei, Media Consulta International si Thiess Holding, sunt în legătură zilnică cu oficialii clubului FC Barcelona, toate datele de mai sus sunt stabilite pînă la ultimul amănunt și vor fi date publicității într-o conferință de presă ce va avea loc pe data de 26 iulie 2012 într-o locație pe care o vom anunța în timp util. În al doilea rînd, astăzi, Domnul Dumitru Dragomir, Președintele LPF, a reluat ipoteza conform căreia meciul Dinamo – Barcelona nu există pentru domnia sa. Ba chiar a lansat o ipoteză pe care jurnaliștii au numit-o, pe drept cuvînt, halucinantă. Citez articolul : „Trebuie să facem cum vor cei de la Digi, fiindcă, în caz contrar, ei nu o să ne plătească banii pentru drepturile de televizare pentru tot turul de campionat! Așa că nu vreau să-mi pun în cap toată Liga I. Rapid și Dinamo sunt de acord cu amânarea meciului direct, însă, pentru mine, contează doar ce zice Digi. Dinamo are un lot mare. Poate să facă două echipe. Una să joace sâmbătă cu Barcelona, iar cealaltă să fie folosită, duminică, în derby-ul cu Rapid. Dragomir a adăugat că organizatorii amicalului l-au rugat ca neînțelegerile legate de disputarea partidei Dinamo – Barcelona să nu „transpire” în presă. „M-au rugat să nu vorbesc despre problemele cu Digi, fiindcă se tem că nu se vor mai vinde biletele. „, a încheiat Dragomir.

Referitor la cele de mai sus Domnul Adrian Thiess, CEO Thiess Holding, face următoarele precizări:

 „Tot ce spune Domnul Dragomir este o minciună. Niciodată, nici eu, nici partenerul meu în organizarea acestui meci, MIhai Craiu, CEO Media Consulta International, nu l-am rugat pe Domnul Dragomir să nu vorbească în presă despre așa-zisele neînțelegeri cu Digi Sport privind amînarea partidei Dinamo – Rapid din Liga I. L-am rugat doar să se abțină de la comentarii pe un subiect pe care nu îl stăpînește și în care nu este implicat dar văd că dumnealui continuă să facă lobby pentru televiziunea Digi. Ca persoană, îl privim pe Domnul Dragomir cu simpatie, ne plac glumele dînsului, dar îl rugăm încă o dată să se abțină de la comentarii pe subiecte ce nu sunt în ograda dumnealui.  Repetăm ceea ce este corect și fără dubii: partida Dinamo – FC Barcelona se va juca la data stabilită, 11 august 2012, ora 20.15, cluburile Dinamo și Rapid s-au înțeles pentru amînarea meciului din campionat, federațiile de fotbal din România, respectiv Spania sunt înștiințate și și-au dat acordul pentru meciul amical Dinamo și FC Barcelona vor juca întîlnirea amicală cu echipele de bază. Cat privește vînzarea biletelor – o altă grijă ce îl apasă nejustificat pe domnul Dragomir – precizăm că aceasta este chiar peste graficul preconizat de noi.”

Citeste si

Leave a Comment