Home VEDETEEVENIMENT Dupa 20 de ani! Catalin Botezatu si Tania Budi au petrecut o vacanta de vis in Antalya

Dupa 20 de ani! Catalin Botezatu si Tania Budi au petrecut o vacanta de vis in Antalya

by Mirela Dinica
0 comment

Designerul Catalin Botezatu si Tania Budi s-au intors  de curand dintr-o vacanta de neuitat in Antalya. Cei doi s-au cazat la Regnum Carya Golf & Spa Resort Belek 5* ultra all inclusive, locatie unde in perioada 15-16 noiembrie anul trecut  marii lideri ai lumii, printre care Barack Obama si Angela Merkel s-au intalnit la Summitul G20, iar Donald Tusk, președintele Consiliului European, și Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, au reprezentat UE în cadrul acestui summit.

Tania Budi si Botezatu au jucat golf, s-au plimbat cu catamaranul, au mers la piscina si spa si au petrecut seri romantice in doi. Desi cei doi au fost iubiti in urma cu 20 de ani, acestia au mai dorit sa reediteze momentele din trecut si au decis sa petreaca impreuna cateva zile, in amintirea trecutului. Astfel, Tania si Catalin au acceptat invitatia prietenului lor Mr. Peter, care le-a oferit un sejur de cinci stele si le-a pus la dispozitie doua hoteluri de lux din Antalya – Regnum Carya Golf & Spa Resort si Hotel Titanic Deluxe Belek.

„Eu si  Tania ne-am iubit mult. Chiar daca povestea noastra de dragoste s-a consumat inca de acum 20 de ani,  Tania  fost a doua mea mare iubire dupa Dana  Opsitaru si este evident ca nu o pot uita. Acum am vrut sa petrecem impreuna cateva zile de vacanta in amintirea trecutului, de aceea am profitat de faptul ca bunul meu prieten Mr. Peter, care are o agentie de turism in Romania care se cheama Mr. Peter Company, ne-a oferit aceasta vacanta minunata. Deocamdata cu Tania am ramas intr-o relatie de prietenie, insa nu se stie daca va fi mai mult decat atat. Eu inca tin la Tania, este greu sa uiti o femeie ca ea, iar noi doi ne intelegem foarte bine” a spus Caralin Botazatu .

Cei doi au profitat din plin de zilele frumoase si au luat legtii de golf, apoi au mers la plaja cu catamaranul, unde au stat intr-un superb baldachin. Catalin i-a pregatit Taniei o surpriza si au sarbatorit reintalnirea cu sampanie si fructe.

„Ne-am cazat la Regnum Carya Golf & Spa Resort Belek 5* ultra all inclusive, locatia unde in perioada 15-16 noiembrie anul trecut cei mai mari 20 de lideri ai lumii, printre care Barack Obama si Angela Merkel,  s-au intalnit la Summitul G20. La acest hotel au fost cazati si tot aici a avut loc si Summitul G20, unde s-a discutat despre dezvoltare și schimbările climatice, despre economia mondială, strategiile privind investițiile și ocuparea forței de muncă. Apoi ne-am mutat la Titanic Deluxe Belek unde am stat la Spa si la plaja ” a mai spus designerul .

Catalin si Tania nu au ratat nici o sesiune de shopiing, ei au fost la bazar, apoi au luat o cina romantica la un resaturant de lux.

 

Citeste si

Leave a Comment