Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Eau Thermale Avène lansează în gama de machiaj Couvrance

Eau Thermale Avène lansează în gama de machiaj Couvrance

by Raport Monden
0 comment

Începând cu această primăvară, Eau Thermale Avène, specialistul în pielea sensibilă, lansează gama de produse dermato-cosmetice Couvrance, destinate machiajului tenului și ochilor femeilor care se confruntă cu probleme medicale sau de sensibilitate.

Acestea conțin un număr minim de ingrediente, fiind fără parfum, fără conservanţi, hipoalergenic și non-comedogen.

Produsele pentru ten din gama Avène Couvrance maschează în siguranță toate tipurile de imperfecțiuni, indiferent de colorație (predominant roșiatică sau vineție) sau structură (cicatrici, semne de naștere, vergeturi, vitiligo, tatuaje).

Printre cele mai frecvente imperfecțiuni de nuanță care pot fi acoperite se numără: înroșirea difuză (eritroză, cuperoză, rozacee, vase de sânge vizibile), erupțiile localizate (acnee, coșuri), înroșiri post-operatorii (laser sau dermabraziune), imperfecțiunile vineții (cearcăne, vânătăi, echimoze, chirurgie post-cosmetică sau reparatorie, vene vizibile, vene varicoase).

Produsele din gama Avène Couvrance acoperă principalele 3 nevoi ale rutinei de frumusețe: neutralizarea petelor pielii, uniformizarea culorii și fixarea machiajului.

Neutralizarea petelor pielii

Pentru imperfecțiuni severe:

Stick corector Avene Couvrance, 3g –Preț 62 ron

Are un grad mare de acoperire (32% pigmenți), este ușor de aplicat, are o textură bogată și este rezistent la apă, transpirație și transfer. Disponibil în 2 nuanțe: verde (pentru acoperirea localizată a petelor roșiatice) sau galbenă (pentru petele albăstrui). SPF 20.

Corectarea și uniformizarea tenului  

Imperfecțiuni severe:

Couvrance Fond ten solidFond de ten compact Avene Couvrance, 9.5 g – Preț 83 ron

Are un grad ridicat de acoperire (45% pigmenți), oferind în același timp un aspect natural pielii și este disponibil în formule adaptate fie tenului uscat sensibil (textură bogată), fie tenului normal-mixt sensibil (textură pulbere, Oil-Free). Disponibil în câte trei nuanțe pentru fiecare tip. Formulă pentru tenul sensibil, rezistentă la apă și transfer, cu SPF 30.

 

 

 

 

Imperfecțiuni moderate și ușoare:

Fond de ten fluid Avene Couvrance, 30 ml – Preț 80 ronCouvrance Fond de ten fluid

Are un grad moderat de acoperire (15% pigmenți) și o textură fluidă, dar fără ulei. Este disponibil în trei nuanțe, pentru toate tipurile de piele sensibilă, cu o formula rezistentă la apă și transfer, cu SPF 15.

 

 

 

 

 

Fixarea și finalizarea machiajului

Pudră mozaic Avene Couvrance, 9g – Preț 91 ron

Matifiază și fixează machiajul, oferind luminozitate tenului sensibil. Disponibilă în două formule cu texturi diferite: pudră mozaic translucidă, pentru pielea deschisă la culoare sau pudră bronzantă, pentru tenul închis, având un efect de blush.

 

 

Couvrance Mascara(1)Mascara cu toleranță ridicată pentru ochi sensibili , 7ml – Preț 65 ron

Mascara recomandată persoanelor cu ochi sensibili, purtătoarelor de lentile de contact și celor care se confruntă cu probleme medicale (precum intoleranţă a ochilor, tulburări ciliare, post-proceduri operatorii), precum și pentru oricine își dorește un produs sigur pentru ochi. Intensifică genele până la cele mai mici fire, le recurbează și le separă una câte una, fără a încărca pleoapele. Rezistă timp de peste 8 ore în ciuda transpiraţiei, căldurii şi umidităţii. Fără fenoxietanol, fără parabeni, fără parfum. Se demachiază foarte ușor.

Citeste si

Leave a Comment