Home ACTUALITATE Editia de Craciun a targului de designeri romani Cloud No. 9

Editia de Craciun a targului de designeri romani Cloud No. 9

by Mirela Dinica
0 comment

Editia de Craciun a targului de designeri romani, Cloud No. 9 isi deschide portile pe 19 si 20 decembrie, la The Ark, intr-o atmosferă tihnită, un decor de poveste, miros de scorţişoară, alaturi de creatori români şi poveştile lor.

Peste 50 de creatori de design vestimentar, bijuterii, pantofi, genţi, decoraţiuni, cosmetice bio, delicatese vor fi prezenti la targul de unde pot fi alese cadouri cu poveste. Creatiile semnate de Andreea Raicu, Ana Morodan, Dana Rogoz, Stephan Pelger, Ioana Ciolacu, Bianca Georgescu, LURE, Izabela Măndoiu, Mihaela Creţescu, snob., Sperimentale, Chemistry, Laura Olaru, Iutta, Noon, Alexandra Nacu, si multi altii pot reprezenta cele mai frumoase daruri de sarbatori pentru cei dragi.

 In a doua zi a targului, pe 20 decembrie, vizitatoarele targului pot participa si la conferinta sustinuta de Ana Morodan si Ileana Badiu cu tema “Cum să devii un antreprenor de succes?”. Mărturisiri şi întâmplări adevărate despre cum şi-au construit două femei puternice afacerile de succes.

Asociaţia “Dăruieşte Viaţa” crede ca nicicând nu suntem mai fericiţi decât atunci când dăruim, cand ne gândim la dorinţele celor din jur şi îi ajutăm să şi le împlinească. Aşa s-a născut Brăţara Magică, darul care dăruieşte. Brăţara îi va aminti în fiecare zi celui care o poartă să lupte pentru visul său, dar şi să dăruiască speranţă. Brăţara magică din argint, creată de Malvensky, va fi la Cloud No. 9 Pop-Up Store. Toate fondurile strânse din donatii vor fi folosite în proiectele umanitare ale Asociaţiei “Dăruieşte Viaţa”.

Mai multe detalii despre targ si expozantii care vor fi prezenti pe 19 şi 20 decembrie, la Cloud No. 9 Pop-Up Store, la The Ark pot fi gasite pe www.facebook.com/cloud9magazine.

Citeste si

Leave a Comment