Home STIL DE VIATAMODA EFECTul unei ținute stă într-un accesoriu de calitate!

EFECTul unei ținute stă într-un accesoriu de calitate!

by Predescu Cristina
0 comment

Sezonul celor mai multe și mai controversate evenimente l-a inspirat pe Florin Burescu în crearea noii colecții ce poartă un nume sugestiv: EFECT.

Cunoscut drept un accesoriu ce face fiecare ținută unică, papionul a fost și va rămâne un simbol al eleganței. Florin Burescu a decis să adopte un nou concept în crearea papioanelor. Colecția EFECT este inspirată din tendințele sud-americane ale sezonului 2013-2014 și de calitatea superioară a materialelor. „Fiecare material se pliază în felul lui și fiecare papion a fost creat să îl reprezinte”, declară Florin despre creațiile sale.

PapionÎn prim-planul noului concept se află explozia de culori care transformă o ținută banală într-una de un real succes. Ciclamen, verde crud, galben pai sunt doar câteva din culorile predominante în colecția EFECT, în care regăsim și numeroase materiale florale despre care putem spune că sunt „deliciul” sezonului.

Dorința de a fi unic este în mintea fiecăruia dintre noi atunci când ne pregătim să mergem la un eveniment unde ne întâlnim cu foarte multă lume și vrem să lăsăm o impresie bună. „De aceea am căutat să evit ținutele anoste, am realizat papioane cu forme diferite de cele clasice, culori îndrăznețe și noduri diverse. Nu trebuie să uităm nici de papioanele cu accesorii atașate – cristale Swarovski sau materiale cusute cu fir de aur. Acestea din urma pot fi purtate la evenimente în care Sacou cu papioneleganța și rafinamentul sunt la ele acasă”, completează designerul Florin Burescu.

Un punct important al noii colecții este implementarea în lumea modei a unui nou accesoriu: miniemblemele. „Acest accesoriu micuț îți completează perfect ținuta”, spune Florin.

Deși este la început de drum, Florin Burescu își extinde activitatea în pași mici, dar siguri. „La început am creat doar papioane. Dacă primele două colecții au cuprins doar acest accesoriu, seria Efect este completă. Batista pentru buzunar, miniembleme și piesa de rezistență, papionul”, mai spune designerul.

Citeste si

Leave a Comment