Home ACTUALITATE El este romanul care a castigat 40.000 de euro la poker in cel mai tare turneu din Romania!

El este romanul care a castigat 40.000 de euro la poker in cel mai tare turneu din Romania!

by Mirela Dinica
0 comment

Cel mai tare turneu de poker din Romania, cu premii totale de 200.000 de euro, Festivalul PokerFest, si-a consumat ultimul act in acest sfarsit de saptamana, la Clubul PokerFest din Bucuresti.Campionul Main Eventului este Gabriel Chiva, patronul unei firme de IT si programator de meserie.

El a pus mana pe 40.490 de euro, la capatul unei lupte pasionante cu unul dintre cei mai tari jucatori de poker din Bulgaria. In urma cu cinci zile, Gabriel intrase la mesele PokerFest cu gandul de a se distra si a se destinde, dar pana la urma a cucerit cupa si marele premiu al celui mai tare turneu de poker desfasurat pana acum in Romania! 

Ajuns la masa finala cu cele mai multe fise, campionul roman a fost in fruntea clasamentului de la cap la coada, eliminand pe parcurs patru din cei opt adversari avuti. Interesant este ca cele mai importante poturi pe care le-a jucat le-a dus cu decari, in trei maini cruciale pentru succesul sau. Inclusiv batalia finala, cu bulgarul a dus-o tot cu o pereche de 10 in mana, fapt care i-a adus apelativul de „campion de 10”. Victoria lui a fost cu atat mai pretioasa cu cat invinsul lui din finala este Slaven Popov, unul dintre cei mai valorosi jucatori ai Bulgariei, pokerist care are in palmares inclusiv un titlu in Main Eventul PokerStars SCOOP 2012.

Pentru a castiga cei peste 40.000 de euro, Gabriel a invins pana la masa finala si cateva persoane publice din Romania, printre care regizorul Dan Chisu, vedeta Playboy Gina Pistol, fiul selectionerului echipei nationale de fotbal, Alexandru Piturca, sau fostul sot al lui Teo Trandafir, Constantin Iosef.

 

Citeste si

Leave a Comment