Prima pagină » Electrocasnicele din bucătăria ta, perfect adaptate cerințelor întregii familii

Electrocasnicele din bucătăria ta, perfect adaptate cerințelor întregii familii

by Mirela Dinica
0 comment

Stilul de viață al familiilor din România este tot mai alert, iar pentru a ține pasul cu cerințele acestora și pentru a le oferi în același timp un stil de viață sănătos, Samsung a dezvoltat electrocasnice inspirate de nevoile utilizatorilor și de ritmul lor de viață. Astfel, frigiderul Samsung French Door cu patru uși și cuptorul cu microunde MUSE vin în sprijinul celor care au nevoie de un partener în bucătărie, pentru ca întreaga familie să se bucure de alimente proaspete și perfect depozitate.

Frigiderul French Door, organizare eficientă și prospețime îndelungată a alimentelor.

Spațiul oferit de frigidere a reprezentat mereu o problemă pentru familiile care își doresc ca alimentele să fie bine organizate în frigider, să aibă mereu la îndemână produsele dorite și în același timp, acestea să își păstreze prospețimea cât mai mult timp. Astfel, pentru a răspunde cât mai bine cerințelor familiilor, Samsung a dezvoltat frigiderul French Door cu patru uși, proiectat pentru a oferi o organizare mult mai eficientă a alimentelor, utilizatorii beneficiind de un spațiu generos de depozitare, de 510 litri.

Frigiderul Samsung este conceput cu un raft pliabil, care le oferă utilizatorilor spațiu suplimentar exact atunci când au nevoie de acesta. În acest fel, spațiul de depozitare este mărit, iar cel nefolosit este micșorat într-un timp foarte scurt, oferind locul perfect pentru păstrarea recipientelor înalte.

De asemenea, frigiderul Samsung French Door încorporează sertarul Cool Select Zone. Datorită sistemului Smart Divider, pereții despărțitori se pot deplasa în orice direcție prin apăsarea unui singur buton. Astfel, utilizatorii se pot bucura de mai mult spațiu, reglând sertarul în funcție de dimensiunea produselor depozitate.

În plus, sertarul Cool Select Zone beneficiază de patru setări distincte de temperatură programate implicit, pentru ca utilizatorii să o poată alege pe cea mai potrivită pentru conținutul sertarului: carne și pește (-1°C), băuturi (1°C), snack-uri (3°C) și vin sau aperitive pentru petreceri (5°C). Tot pentru a oferi un spațiu cât mai generos în interiorul frigiderului, Samsung French Door încorporează mașina de făcut gheață Ice Master, cu un design compact, care oferă în același timp cea mai mare cantitate de gheață produsă de o mașină de gheață încorporată într-un frigider.

Design-ul compact al frigiderului este completat de sistemul de iluminare în interior cu ajutorul becurilor LED, o sursă ce emite mai puțină căldură și economisește în același timp spațiu și energie. De asemenea, aspectul exterior elegant este oferit de oțelul inoxidabil lucios, afișajul exterior intuitiv pentru apă, gheață și setări de temperatură, dar și de sertarul Cool Zone aliniat la înălțimea blatului de bucătărie.

Samsung MUSE, rafinament și stil de viață sănătos

Familiile încep să fie tot mai preocupate de a adopta un stil de viață cât mai sănătos, dar în același timp își doresc să pregătească rapid preparatele pentru membrii familiei. Pentru a le oferi utilizatorilor eficiență în prepararea gustărilor și totodată un mod de preparare cât mai sănătos, Samsung a conceput cuptoarele cu microunde MUSE, pentru a ține pasul cu ritmul de viață al fiecărei familii.

Cuptorul cu microunde Samsung MUSE vine în sprijinul familiilor care își doresc meniuri variate, pentru toate momentele zilei, oferind funcții diverse și recomandări de rețete în funcție de regiune, pentru porții savuroase și nutritive, care să răspundă preferințelor fiecărui membru al familiei. Pentru cei care doresc să aibă o dietă echilibrată, Samsung Muse a dezvoltat rețete și moduri de preparare presetate pentru alimente sănătoase precum legume și pește.

Acum, mâncarea poate fi pregătită într-un timp extrem de rapid datorită tehnologiei inovatoare TDS (Triple Distribution System), care distribuie undele uniform, din trei direcții, astfel că familiile se pot bucura de mai mult timp liber petrecut împreună.

Frigiderul Samsung French Door, alături de cuptorul cu microunde MUSE, oferă atât tehnologii de ultimă generație pentru eficiență și organizare în activitățile din bucătărie, cât și siguranța unor alimente proaspete pe o perioadă îndelungată și preparate cât mai sănătoase, perfect completate de design-ul cu linii sofisticate care complimentează orice bucătărie.

Citeste si

Leave a Comment