Prima pagină » Elena Udrea își felicită soțul pe blog că a cumpărat Hotelul Grivița

Elena Udrea își felicită soțul pe blog că a cumpărat Hotelul Grivița

by Raport Monden
0 comment

Elena Udrea a anunțat pe blogul personal că soțul ei, Dorin Cocoș, tocmai a reușit să cumpere fostul Hotel Grivița. O clădire monument istoric ajunsă o ruină, dar care este lipită de hotelul pe care îl are deja la Gara de Nord, Eurohotels. Vânzătorii sunt persoane private, moștenitori care și-au redobândit proprietatea în instanța de judecată.

”După cum am mai spus, eu nu mă uit la televiziunile lui Voiculescu, nu îi citesc ziarele, nu-i ascult radiourile, nu-i citesc site-urile etc. Așa se face că am aflat de la cineva de dimineață că există un promo la Antena3 în care se spune ceva despre cum am cheltuit eu, după ce am renunțat la funcția de ministru al Dezvoltării, 500.000 de euro. Subiectul urma să fie tratat în emisiunea de sâmbătă seara care îmi este de mai bine de un an dedicată.

Stau și mă gândesc ce nebunie mai este și asta. Nimic nu îmi venea în minte care să fie măcar pe aproape de o asemenea informație. Ca atare, le spun celor de la comunicare să pregătească un protest fără să mai aștepte emisiunea pentru că este exclus să fie adevarat. Se întâmpla pe la 11.00 dimineața. Dupa câteva ore, îmi trece prin minte să îmi sun, totuși, soțul și să îl intreb dacă a făcut vreo investiție în ultima perioadă. Spun „totuși” pentru că din promo era clar că eu eram subiectul, nu soțul, nu altcineva. Și soțul îmi spune că da, a reușit până la urmă să cumpere, dupa negocieri lungi despre care în treacăt îmi amintise acum câteva luni, fostul Hotel Grivița.

A! Deci asta era! Nu rămâne decât să îmi cer scuze lui Voiculescu pentru că soțul meu nu a fost în stare să ia 6.000 de hectare de la ADS pe degeaba, că nu a primit energie ieftină pentru firmele sale sau pentru că nu și-a mutat trustul de presă sau fundația în imobile ale RAAPPS, uitând să mai plătească și chiriile.

În același timp, îl felicit pe Dorin pentru că va curăța mizeria aceea de loc, va amenaja un hotel frumos care va atrage turiști și, în același timp, va reabilita un monument istoric de care nimeni nu s-a mai îngrijit și a ajuns o dărâmătură pentru care autoritățile nu au găsit nicio solutie în atâția ani. Cu cât mai mulți oameni de afaceri vor face astfel de investiții, cu atât mai frumos va fi Bucureștiul și mai căutat de turiști. De la Voiculescu nu mă aștept la așa ceva, pentru că el nu face bani decât pe seama statului pe care de fiecare dată îl păcălește” a postat Elena Udrea pe blogul său.

Citeste si

Leave a Comment