Home VEDETEEXCLUSIV Ellie White, prima vacanță la mare alături de fetița ei. Au petrecut în Sicilia lângă Valea Templelor grecești

Ellie White, prima vacanță la mare alături de fetița ei. Au petrecut în Sicilia lângă Valea Templelor grecești

by Mirela Dinica
0 comment

Ellie White a petrecut prima vacanță la mare alături de fetița ei, Alexis Maria, în vârstă de 1 an. Artista a ales ca destinație Sicilia, mai exact sudul insulei, o stațiune de lângă Agrigento și Valle dei Templi, celebra locație unde se află templele grecilor, vechi de două milenii.

Ellie White a petrecut șapte zile de vis alături de logodnicul ei, Doru Tinca, și de cei doi copii ai lor, Mihai, în vârstă de aproape patru ani, și Alexis Maria. Au ales să se cazeze într-un resort care oferă toate facilitățile necesare pentru familiile cu copii mici.

“A fost o vacanță last minute. Ne-am hotărât să plecăm cu doar câteva zile înainte. Am avut noroc că am găsit bilete de avion și cazare. Am căutat resorturi cu facilități pentru copii, dar care să nu fie în Turcia, Cipru sau Bulgaria, întrucât am tot fost în aceste destinații. Ne-am dorit ceva mai special, însă nu departe de țară. Așa am ajuns în Sicilia, într-o zonă mai puțin frecventată de turiștii de la noi”, povestește Ellie White.

ellie-white-sicilia-8

Artista s-a relaxat, alături de familie, pe plaja din fața resortului, dar și la piscinele cu tobogane și jacuzzi. Partenerul ei de viață, Doru Tinca, l-a învățat pe băiețelul lor, Mihai, cum să joace tenis și baschet pe terenurile sportive amenajate în incinta locației.

Pentru un mai mare confort, au ales pensiune completă, ce a inclus și un meniu vegetarian, adoptat de artistă, și unul cu preparate fără gluten, pentru întreaga familie.

ellie-white-sicilia-11

În trei din cele șapte zile petrecute în Sicilia, Ellie a vizitat, alături de familia sa, atracțiile turistice din apropiere. Au ajuns, astfel, la Castelul di Lombardia, unul din cele mai mari din Italia, construit în Evul Mediu, și care se întinde pe o suprafață de 26.000 de metri pătrați. Apoi, au vizitat un atelier de ceramică tradițională, de unde au achiziționat ulcioare și farfurii pictate manual, au urcat pe miile de trepte pavate cu faianță colorată, în orașul Caltagirone, și au admirat bisericile catolice superbe din micile și marile orașe din sudul insulei.

ellie-white-sicilia-7

La doar 42 de kilometri de resortul unde s-au cazat se află celebra Valle dei Templi, dealul pe care grecii au construit, în urmă cu mai bine de două milenii, temple superbe, construcții ce au fost bine conservate și care se pot vizita astăzi.

“Am avut o jumătate de an solicitantă, cu concerte și înregistrări în studio. În paralel, am avut grijă de cei mici care s-au confruntat cu fel și fel de răceli. Această vacanță a venit cum nu se putea mai bine. Simt că ne-am încărcat bateriile și acum suntem pregătiți de noi proiecte. Deja am avut opt concerte în țară de când ne-am întors și pregătesc lansarea magazinului meu online”, declară artista.

Citeste si

Leave a Comment