Prima pagină » Ellie White, provocatoare pe scenă! Poartă piese de la Victoria’s Secret și și-a schimbat coafura, inspirată de Rihanna!

Ellie White, provocatoare pe scenă! Poartă piese de la Victoria’s Secret și și-a schimbat coafura, inspirată de Rihanna!

by Mirela Dinica
0 comment

Ellie White și-a surprins fanii prezenți sâmbătă la concertul ei de la Satu Mare cu un nou look. Ellie White șia schimbat culoarea părului, poartă acum bucle ciocolatii, iar ținuta ei de scenă este alcătuita din câteva piese provocatoare comandate de la Victoria’s Secret.

Ellie White mărturisește că Rihanna a fost un punct de inspirație atunci când a optat pentru schimbarea coafurii și pentru ținuta de scenă. „Este prima schimbare semnficativă de look din ultima perioadă. Rihanna se numără printre cântărețele mele preferate, mereu am admirat-o pentru pentru vocea și look-ul său, iar coafura ei este impecabilă. La rândul meu am încercat buclele și mi-am deschis părul. Acum are o nuanță de ciocolatiu, însă plănuiesc să-l deschid  și mai mult. Băiețelul meu este cel mai incântat. Se joacă toată ziua cu mâinile în buclele mele. Încearcă să mi le aranjeze. Este tare haios”, spune Ellie White.

Totodată, Ellie White a cheltuit în jur de 2000 de euro pentru ținutele de scenă, în special sutiene și bustiere, comandate de la Victoria’s Secret. „Iubesc lenjeria de la Victoria’s Secret, iar câteva piese din ultima lor colecție le-am adaptat pentru ținutele mele de scenă. Am gândit împreună cu stiliștii mei câteva ținute provocatoare, sexy, fără a fi apărea însă mult prea dezbrăcată pe scenă. Piesele forte de lenjerie sunt acoperite cu o rochie din voal. Mereu am considerat că e mai sexy să sugerezi formele corpului decât să arăți totul”, mai declară Ellie White.

Ellie-White-baia-mare

Citeste si

Leave a Comment