Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Elysee lanseaza cu ocazia Centenarului brandul de parfumuri ESSENCE DE ROUMANIE

Elysee lanseaza cu ocazia Centenarului brandul de parfumuri ESSENCE DE ROUMANIE

by Mirela Dinica
0 comment

Elysee lanseaza in premiera absoluta prima si singura linie de parfumuri dedicata Romaniei sub brandul ESSENCE DE ROUMANIE. Cu ocazia Centenarului, ELYSEE dedica Romaniei doua parfumuri ce compun Romania din noi, ce se pot purta separat sau in combinatie.

“O linie de parfumuri unica care poarta in ea mirosul Romaniei din suflet, tara unei iubiri de care nu ne vom dezice nicicand, nici macar atunci cand suntem suparati sau razvratiti si pe care o iubim intodeauna chiar fara sa vrem, chiar fara sa stim”, spune Cristina Balan, fondatoarea reţelei Elysée. 

IA

Este parfumul Romaniei din noi. Ascunde in apele sale adanci aroma de cozonac cald si vin fiert nins cu pulbere de scortisoara, de familie fericita care s-a reunit acasa de sarbatori … chiar daca asta s-a intamplat doar in vis.

IA este precum o fereastra ce se deschide spre o pajiste inmiresmata in spatele unei casute albe cu obloane de lemn.

IA se deschide pe note de flori de camp si de iarba pe care a calcat desculta o romanca frumoasa, purtand o coronita de margarete in par si-n inima lumina celui dintai vis de dragoste. Si miroase a afine, zmeura si fragute strivite intre buze ca inaintea unui sarut asteptat cu patima, a buchete de flori de sanziene impletite cu garofite de munte si ghirlande de flori Mana Maicii Domnului ce-si varsa nectarul intr-o noapte senina de vara. Un buchet in care s-a ascuns sfios si un trifoi cu patru foi spre implinirea tuturor viselor celei ce-l poarta.

Ia, Apa de parfum, 50 ml, Pret: 340 lei

ROMAN

Aduna in undele sale mireasma cetinii de brad, susurul izvorului cristalin din Carpati, stralucirea zapezii pe o vale de munte batuta de luna.

ROMAN este parfumul ce aminteste de focurile inalte aprinse de barbati pe dealuri in seri de solstitiu, de toamnele bogate in recolte de poame si struguri in care casele au inceput sa scoata pe cosuri coloane rasucite de fum; de floarea de cimbru de Carpati, de iarba cosita adunata in capite rotunde, de lemnul abia spintecat cu toporul pentru iarna ce va sa vina.

Are note de piele argasita, din care, cine stie?, un mester priceput ar fi putut sa faureasca nu numai o pereche de opinci noi pentru straiele de duminica, dar si un brau lat, numai bun de incins peste o camasa de in care-a fost asezata pe un obraz imbujorat inainte de a fi daruita lui, Alesului.

Si undeva in adanc in notele parfumului se ascunde un buchetel de flori de lamaita, abia perceptibil, gata sa fie inmanat ei, miresei, pentru cununa unei nunti de poveste.

 

Parfumurile ROMAN si IA pot fi combinate, suprapuse dupa energia si lumina fiecarei zile, in functie de starea noastra de spirit pentru a crea mirosul Romaniei visate de noi. O picatura de Roman si sapte de IA, o pulverizare de IA si patru de Roman… si inspiratia continua la nesfarsit pentru a lasa pielea noastra sa se bucure de mirajul acestor minunatii olfactive.

Parfumuri ce spun o poveste, povestea de iubire pentru tara noastra draga, povestea visului intoarcerii ACASA.

Roman, Apa de parfum, 50 ml, Pret: 340 lei

Citeste si

Leave a Comment