Prima pagină » Epoca Mihaelei Rădulescu a apus. Pusă pe liber si de revista ELLE!

Epoca Mihaelei Rădulescu a apus. Pusă pe liber si de revista ELLE!

by Mirela Dinica
0 comment

Revista Elle si-a anuntat vineri, intr-un comunicat, decizia de a inceta colaborarea cu Mihaela Radulescu, care a semnat timp de mai bine de 10 ani o rubrica permanenta in paginile publicatiei.

”Va anuntam decizia de a inceta colaborarea cu Mihaela Radulescu, care a semnat timp de mai bine de 10 ani o rubrica permanenta in paginile revistei ELLE. II respectam Mihaelei Radulescu dreptul la opinie, dar, din nefericire, comentariile sale din ultimele zile au atras numele revistei ELLE intr-o controversa din care nu ne dorim sa facem parte. Regretam ca am fost nevoiti sa luam aceasta decizie si ii multumim Mihaelei Radulescu pentru anii pe care i-am parcurs alaturi si pentru proiectele pe care le-am realizat impreuna” a fost comunicatul de presă trimis de redactia revistei ELLE Romania.

Decizia vine dupa ce Mihaela Radulescu a scris pe blogul sau, pe 5 aprilie, adresandu-se persoanelor gay, urmatoarele: „Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa – dar, daca va asumati ‘diferenta’, faceti-o cu eleganta, discretie, convingere, nu neaparat dand iama in dulapul femeilor si in fardurile lor. Nu ne agresati vizual copiii pe strada, caci noi nu avem cui ne plange, fiind o majoritate obligata sa respecte drepturile unei minoritati:)), ci respectati si voi drepturile copiilor nostri de a creste normal si de alege…drept”.

In textul sau, Mihaela Radulescu a scris, printre altele: „Cred ca o atitudine normala ar fi sa nu-i deranjam cu nimic pe cei care aleg sa fie gay, adica homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicatelea, daca ei si-ar face treaba intre patru pereti, fara sa mai si afiseze, sfidator, o <iubire> pensata, rujata, efeminata si de neinteles intre doi purtatori de penis. Tot normal mi s-ar parea ca drepturile unei minoritati sa fie respectate in egala masura cu drepturile unei majoritati. Sa nu-mi spuneti ca, in calitate de parinti de baieti, sau chiar de fete, nu va ingrijoreaza putin ideea de a-i vedea luand-o pe …la spatele educatiei pe care i-ati oferit-o si sa nu-mi spuneti ca va bazati mai mult pe deschiderea mintii, decat pe incarcarea ei cu o morala anume, solida si dreapta”.

Citeste si

Leave a Comment