Prima pagină » EXCLUSIV | Află cu cine se iubește în secret Andreea Mantea

EXCLUSIV | Află cu cine se iubește în secret Andreea Mantea

by Mirela Dinica
1 comment

Andreea Mantea (26 de ani), co-prezentatoarea emisiunii „Nuntă cu surprize” de la Kanal D, se gândește serios la măritiș. După ce a trecut prin zeci de nunți și sute de tradiții, acum se gândește cum vrea să arate evenimentul cel mai important din viața ei, mai ales ca de cateva luni traieste o frumoasa poveste de dragoste cu reporterul Kanal D, Razvan Voicu.

Se pare că Andreea și-a găsit alesul inimii despre care spunea, nu demult, că „ar trebui să aibă simțul umorului, să fie sincer și romantic”. Andreea se iubeste pe furis cu colegul ei de la Kanal D, Răzvan Voicu. Răzvan este unul dintre reporterii emisiunii „Draga mea prietenă” care în fiecare dimineață dezbate cele mai noi știri mondene impreuna cu Gabriela Cristea Toader.

Andreea și Răzvan își țin ascunsă iubirea de ceva timp, iar partenera lui Artene, pleacă în fiecare seara de la emisiunea „CanCan TV” cu mașina personală si se opreste fix la apartamentul lui Răzvan, pe care acesta îl deține pe lângă Piața Prosper, unde rămâne peste noapte. De altfel, apropiații celor doi spun că Răzvan este extrem de îndrăgostit de Mantea, și că toți banii pe care îi câștigă la emisune îi investeste în renovarea apartamentului său pe care acum vrea sa-l mobileze la cele mai înalte standarde. Se pare că Andreea era nemulțumită de cum arată locuința reporterului și acesta vrea acum să-i ofere cele mai bune condiții, deși veniturile sale nu sunt  indeajuns de substanțiale. De altfel, aceleași surse ne-au dezvăluit faptul că mama lui Răzvan nu ar fi de acord cu relația pe care fiul sau o are cu focoasa bruneta și nu este foarte entuziasmata de faptul că cei doi îsi fac deja planuri de căsătorie.   

Referitor la o eventuală nuntă, Andreea Mantea spune că și-ar dori ca aceasta să fie restrânsă, doar cu prietenii apropiați. Bruneta își dorește ca în cea mai importantă zi din viața ei să îi fie aproape doar rudele și prietenii dragi.”O nuntă restrânsă, cu cei mai apropiați prieteni, în care toată lumea se bucura de faptul că doi oameni pornesc împreună în viață”, a declarat Andreea Mantea într-un interviu acordat PRO TV Magazin.

 

 

 

Citeste si

1 comment

Andreea Mantea are o relaţie cu colegul ei de la Kanal D? » Fete 3 august 2012 - 3:16 PM

[…] au dezvăluit pentru raportmonden.ro că mama lui Răzvan nu nu ar fi de acord cu relația pe care fiul sau o are cu focoasa bruneta și […]

Reply

Leave a Comment