Home VEDETEEXCLUSIV EXCLUSIV | Alexandra Dinu se mărită anul viitor. Anul acesta s-a recăsătorit mama ei.

EXCLUSIV | Alexandra Dinu se mărită anul viitor. Anul acesta s-a recăsătorit mama ei.

by Mirela Dinica
0 comment

Parintii Alexandrei Dinu, familia fostei soții a lui Adrian Mutu, au divortat anul trecut fara prea mult tam-tam dupa 30 de ani de casnicie.

Divorțul a venit dupa doi ani de separare intre cei doi, mai ales că fiecare ar fi avut in perioada de separare mai multe relații extraconjugale. Divortul a adus insa numeroase schimbări în viața Lilianei Dinu, mama fostei soții a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu. Acum ea ocupă postul de consul al României în Catania, după cel de la Torino, si o cheamă Iacob, după numele noului său soț și a trecut de la culoarea roșcată a părului la un șaten închis mult mai sobru. Liliana a divorțat de Tiberiu Dinu, consulul României la Milano, anul trecut, fără prea mult tărăboi.

De altfel si in viata Alexandrei se produc mari schimbari. Fosta sotie a lui Mutu este logodita inca de anul trecut cu magnatul italian Andrea Rizzoli, moștenitor al celui mai important imperiu media Italia si in curand acestia si-au anunta si casatoria pe care au programat-o in vara anului viitor, conform spuselor unei prietene apropiate a Alexandrei.

 

Citeste si

Leave a Comment