Home VEDETEEXCLUSIV EXCLUSIV | Morgan Freeman le plătea chiria, dar Cristina Stamate i-a evacuat cu forța

EXCLUSIV | Morgan Freeman le plătea chiria, dar Cristina Stamate i-a evacuat cu forța

by Mirela Dinica
0 comment

 

 

Războiul dintre rapperii Leasă Dragoș și Rappa și Cristina Stamate iaturnură halucinantă! Chiria apartamentului în care cei doi și-au amplasat studioul era plătită de Morgan Freeman, faimosul actor de la Hollywood!

În ciuda insistentelor noastre de a obține o declarație din partea Cristinei Stamate, aceasta a refuzat cu vehemență. Totuși, raportmonden.ro a aflat motivul de la apropiați ai acesteia: “Cazul este foarte complicat. Inițial, Cristina credea ca are de-a face cu doi terchea-berchea. Într-un final a aflat că însuși un mare actor american îi susține. Atunci și-a dat seama că a facut o mare greșeală”, ne-a spus o apropiată de-a actriței.

Contactat telefonic, rapperul Dragoș Leasă n-a vrut să confirme sau să infirme legătura cu Morgan Freeman, limitându-se să spună: „Morgan Freeman este un om deosebit, căruia îi datorăm enorm. Momentan ne concentrăm atenția pe ce urmează. Și urmează o melodie incredibilă. O colaborare a lui Rappa cu un nume cu răsunet din aria folk a muzicii românești! O melodie care-i va încununa anii de muncă”. În ceea ce privește războiul cu Cristina Stamate, același Dragoș Leasă ne-a declarat: “Este o femeie extraordinară. Chiar dacă nu știu cum o cheamă exact, Stamate sau Arsene, pentru mine este o doamnă!”.

Ascultă aici mesajul lui Morgan Freeman pentru Leasă Dragoș și Rappa: http://www.youtube.com/watch?v=Fxk7hlk6cEQ

 

Citeste si

Leave a Comment