Prima pagină » EXCLUSIV | Morgan Freeman le plătea chiria, dar Cristina Stamate i-a evacuat cu forța

EXCLUSIV | Morgan Freeman le plătea chiria, dar Cristina Stamate i-a evacuat cu forța

by Mirela Dinica
0 comment

 

 

Războiul dintre rapperii Leasă Dragoș și Rappa și Cristina Stamate iaturnură halucinantă! Chiria apartamentului în care cei doi și-au amplasat studioul era plătită de Morgan Freeman, faimosul actor de la Hollywood!

În ciuda insistentelor noastre de a obține o declarație din partea Cristinei Stamate, aceasta a refuzat cu vehemență. Totuși, raportmonden.ro a aflat motivul de la apropiați ai acesteia: “Cazul este foarte complicat. Inițial, Cristina credea ca are de-a face cu doi terchea-berchea. Într-un final a aflat că însuși un mare actor american îi susține. Atunci și-a dat seama că a facut o mare greșeală”, ne-a spus o apropiată de-a actriței.

Contactat telefonic, rapperul Dragoș Leasă n-a vrut să confirme sau să infirme legătura cu Morgan Freeman, limitându-se să spună: „Morgan Freeman este un om deosebit, căruia îi datorăm enorm. Momentan ne concentrăm atenția pe ce urmează. Și urmează o melodie incredibilă. O colaborare a lui Rappa cu un nume cu răsunet din aria folk a muzicii românești! O melodie care-i va încununa anii de muncă”. În ceea ce privește războiul cu Cristina Stamate, același Dragoș Leasă ne-a declarat: “Este o femeie extraordinară. Chiar dacă nu știu cum o cheamă exact, Stamate sau Arsene, pentru mine este o doamnă!”.

Ascultă aici mesajul lui Morgan Freeman pentru Leasă Dragoș și Rappa: http://www.youtube.com/watch?v=Fxk7hlk6cEQ

 

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type