Prima pagină » EXCLUSIV | Cristian Tânțăreanu face saună cu ozon pentru potență și întinerire

EXCLUSIV | Cristian Tânțăreanu face saună cu ozon pentru potență și întinerire

by Mirela Dinica
1 comment

Milionarul Cristian Tânțăreanu se tratează pentru stimularea potenței și bătrânețe cu ozon. El face săptămânal câte o ședință de saună cu ozon pentru creșterea virilității și tinerețe veșnică. Milionarul din Corbeanca spune că de când merge la saună i-au trecut durerile de spate, se simte mult mai bine, pielea este mai fermă, și deși nu avea probleme prea mari de potență, acum parcă are mai mult chef de facut dragoste.

„Merg la prietenul meu dr. Stefan Tiron, la clinca sa medicală de aici din Stirbei Vodă,  de ceva timp, noi suntem de altfel și foarte buni prieteni. Iar acum de când a adus drăcia asta de capsulă, vin și la saună cu ozon. Eu fac terapie cu ozon de mult timp, până să aducă sauna asta făceam injecții cu ozon, dar mă cam usturau. Stiu că se mai fac și infiltrații rectale, dar prefer să fac saună acum, nu mă doare, mă relaxez, ca îmi pune și mentă și lavandă și mă simt minunat. Mi-au trecut durerile de spate, iar după ce termin sauna asta, care durează 30 de minute, alerg la Manuela, nevastă-mea, să o iau la o partidă de sex. Sper că până ajung eu acasă să termine cu preludiul” a declarat glumind Tânțăreanu.

Milionarul vrea să aducă și în SPA-ul său din Paradisul Verde câteva capsule de saună cu ozon, și să încheie un parteneriat cu dr. Stefan Tiron. De altfel, SPA-ul pe care preconizează să-l termine până anul viitor, va avea și o parte medicală care să includă mai multe terapii noninvazive, printre care si tratamentele cu ozonoterapie care pe lângă efectul anti-îmbătrânire, înlătură grăsimea, tratează celulita și vergeturile, vindecă bolile reumatice, insuficiența vasculară, migrenele, bolile pielii, bolile autoimune și piciorul diabetic. O sedinta costa 80 de lei, iar tratamentul eficient se face timp de 12 sedinte. 

Citeste si

1 comment

Dante 26 iulie 2012 - 6:54 AM

ce a murit … mort ramane … asa ca obisnuieste-te nene cu mortu’ din nadragi :)))

Reply

Leave a Comment