Home VEDETEEXCLUSIV EXCLUSIV I Află motivul pentru care Maia Morgenstern nu a mai divorțat de soț!

EXCLUSIV I Află motivul pentru care Maia Morgenstern nu a mai divorțat de soț!

by Mirela Dinica
0 comment

Povestea de dragoste dintre actrița Maia Morgenstern (52 ani) și soțul ei, medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu, s-a încheiat încă din anul 2012. Cei doi au făcut și fac în continuare eforturi disperate pentru a rămâne o familie. Deși divorțul era iminent, fiica lor, Ana Isadora, în vârstă de 8 ani, i-a convins să rămână împreună.

Deși în presă s-a scris că aceștia ar fi divorțat luna aceasta la un notar, cei doi soți au convenit să nu se mai separe. Dimpotrivă, acum locuiesc împreună mimând o viața de familie aproape perfectă. Motivul? Chiar fiica lor, Ana Isadora, care și-a implorat tatăl să rămână o familie, deoarece nu poate sta departe de el. ”Maia și Doru urmau să mergă la notar să divorțeze. Doru s-a mutat o vreme din căminul conjugal, o vilă somptoasă, și a locuit singur într-un apartament cu două camere din Militari. Apoi cei doi au mai dat o șansă relației, au mai plecat în vacanțe, dar în ciuda eforturilor comune, relația se deteriora de la zi la zi. La începtul acestui an au convenit de comun acord să divorțeze. Însă fiica lor și-a implorat tatăl să nu o lase singură. Doru și Ana Isadora au o relație foarte apropiată. Cea mică nu se înțelege cu Maia, stă mai mult cu tatăl ei. Așa că Doru, care își iubește enorm fiica, a decis să se mute iar cu Maia, de dragul fetiței, și să încerce să păstreze aparențele unei familii funcționale până la majoratul Anei. Doru și Maia nu mai trăiesc de ani buni ca soț și soție, nu mai au relații intime” a spus o apropiată a familiei în exclusivitate pentru raportmonden.ro.

În urma cu doi ani raportmonden.ro a aflat că cei doi, Maia și Doru Băltățeanu urmau să divorțeze. Iata ca atunci au reusit sa-si rezolve problemele și au mai dat o șansă căsniciei lor, sperând că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți. Ulterior, chiar au început să iasă mai des în oraș și părea că pasiunea dintre ei crește pe zi ce trece. De altfel, actrița a reușit, pentru a-și păstra imaginea nepătată, să-l convingă pe soțul ei să meargă împreună „într-o foarte scurtă vacanță cu copiii”.

Toate aceste declarații ale actriței sunt însă încercări disperate de a păstra aparențele, susține aceeași prietenă de familie a celor doi soți care a declarat pentru raportmonden.ro: „Maia nu a vrut inițial să divorțeze, deoarece nu a vrut să mai bifeze încă un eșec sentimental. Doru (n.r. Dumitru) a vrut să părăsescă de mai multe ori căminul conjugal din cauza neînțelegerilor frecvente pe care le avea cu Maia, dar aceasta nu l­-a lăsat” a mai spus sursa noastră. În trecut, actrița nu a fost niciodată reticentă atunci când a fost întrebată despre viața ei personala, dar iată că acum s-a schimbat la 180 de grade. De data aceasta, contactată telefonic pe marginea acestui subiect, Maia Morgenstern a evitat cu desăvârșire să vorbească despre soțul sau și despre divort: „Viața mea personală nu o comentez. Nu vreau sa comentez partea asta. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, ne-a declarat actrita, vizibil indignată.

 

 

Citeste si

Leave a Comment