Prima pagină » EXCLUSIV I Corina Crețu s-a căsătorit ilegal

EXCLUSIV I Corina Crețu s-a căsătorit ilegal

by Raport Monden
0 comment

Europarlamentarul Corina Crețu, vicepreședinte PSD, se căsătorea pe 10 noiembrie cu Ovidiu Rogoz, și asta cu toate că presupusul om de afaceri încă nu și-a finalizat divorțul de fosta soție, Ioana Rogoz.

Presupusul om de afaceri, Ovidiu Rogoz, care este de fapt bugetar trimis de Statul român în Iordania, a luat-o de soție pe Corina Crețu cu toate că divorțul său de Ioana, femeia care i-a stat alături 24 de ani, nu s-a finalizat. Ovidiu și Ioana Rogoz au împreună o fiică, Maria-Cristina (18 ani), care a absolvit Liceul Cambridge din București. La ora actuală, Maria stă în grija bunicii, mama presupusului om de afaceri, iar Ioana nu are dreptul să-și viziteze fiica. Ca și cum accesul nepermis la fiica lor n-ar fi fost de ajuns, Ovidiu a lăsat-o fără casă și fără mașină pe Ioana. Femeia a locuit pentru o perioadă bună în Iordania, timp în care și-a falimentat afacerile din București, un coafor, “Davis” din zona Pieței Romane și o agenție imobiliară.

Cununia civilă a europarlamentarului cu Ovidiu Rogoz a avut deja loc pe 10 noiembrie, iar în cursul după-amiezii cei doi soți au participat la cununia religioasă, la biserica Sfântul Spiridon Vechi.

Citeste si

Leave a Comment