Prima pagină » EXCLUSIV I Medicii au dat verdictul! Cristian Tantareanu nu mai apuca Sarbatorile!

EXCLUSIV I Medicii au dat verdictul! Cristian Tantareanu nu mai apuca Sarbatorile!

by Mirela Dinica
1 comment

Milionarul Cristian Tantareanu (70 de ani) a fost prezent la un eveniment monden in aceasta seara. Omul de afaceri a venit insotit de Manuela, sotia sa. Cu toate ca incerca sa salveze aparentele si sa para ca este bine, vadit slabit de boala, Tantareanu abia se tinea pe picioare si la un moment dat a trebuit sa fie sustinut de sotia sa pentru a nu se prabusi la pamant.

Omul de afaceri a vrut sa se mentina optimist in ciuda faptului ca se lupta cu cancerul de o buna bucata de vreme care se pare ca a recidivat, iar medicii i-au spus ca practic nu va mai apuca Sarbatorile. Drept urmare, dupa moartea sa, omul de afaceri a lasat cu limba de moarte ca petrecerile sa continue pe plaiurile din Corbeanca. „Nu mai apuc Craciunul, asa mi-au spus medicii. As vrea sa gasesc macar un astrolog care sa ma minta si sa-mi spuna ca voi mai apuca anul viitor” a declarat acesta cu lacrimi in ochi.
„Asa e cand esti pe ultima suta. Nu eram asa in urma cu un an. Acum cand sunt pe ultimul drum, trebuie sa fiu asa. Niciodata nu am luat ceva in serios, toata viata e o gluma, cum o sa iau in serios un cancer. Las cu limba de moarte, ca si Nicolaescu, sa continue petrecerile de la Corbeanca„, a mai spus Cristian Tantareanu.

Citeste si

1 comment

Starea de sănătate a lui Cristian Ţânţăreanu se degradează rapid. Ce verdict groaznic a primit de la medici | TokNok România 24 octombrie 2013 - 12:13 PM

[…] pare că a recidivat, iar medicii i-au spus că, practic, nu va mai apuca Sărbătorile, potrivit raportmonden.ro. Drept urmare, după moartea sa, omul de afaceri a lăsat cu limbă de moarte ca petrecerile să […]

Reply

Leave a Comment