Prima pagină » EXCLUSIV I Iata cum arata Ionut Moculescu pe vremea cand locuia in Romania! Fiul compozitorului Horia Moculescu, Ionut, a murit la 31 de ani.

EXCLUSIV I Iata cum arata Ionut Moculescu pe vremea cand locuia in Romania! Fiul compozitorului Horia Moculescu, Ionut, a murit la 31 de ani.

by Raport Monden
0 comment

Raportmonden.ro va prezinta in exclusivitate imagini cu Horia Moculescu, Mariana, Nidia  si Ionut, pe cand acestia formau toti patru o familie fericita.

Familia Moculescu pare sa fie urmarita de un blestem de ani de zile. Dupa indelungi certuri dintre Mariana Moculescu si fiica ei, Nidia, incepute inca din 2007,  o alta veste tragica s-a abatut la vremea respectiva, mai precis in 2008, asupra familiei.  Ionut Moculescu, fiul compozitorului Horia Moculescu, si fratele vitreg al Nidiei Moculescu, s-a stins fulgerator din viata.  La 31 de ani, Ionut s-a aruncat de la balcon, cu o piatra mare pe suflet: balerina, mama copilului sau, n-a fost acceptata niciodata de familie. Moartea fiului compozitorului Horia Moculescu, care a cazut de la etajul cinci al casei in care locuia la Berlin in 2008, lasa in urma o poveste de dragoste tulburatoare. Acum mai bine de 15 ani, inainte de a se infecta cu un virus necrutator, fiul lui Horia Moculescu s-a indragostit de o tanara superba. Ionut nu a fost insa fericit, pentru ca a avut de ales intre femeia visurilor sale si familie. A treia fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu, Ana Maria, s-a recasatorit in Germania cu Klaus Karmienke, un reputat arhitect provenit dintr-o familie de conditie buna. Dupa trei ani in care Ion Horia a fost crescut, in Romania, de a patra fosta nevasta a compozitorului, Mariana, Ana-Maria l-a luat cu ea la Berlin. Intre timp, averea familiei Karmienke sporise considerabil, datorita firmei de constructii infiintata de arhitect. La 21 de ani, Ion Horia Moculescu s-a indragostit fulgerator de o frumoasa balerina, mai mare decat el cu 10 ani, dar relatia lor nu a durat. Ionut nu a avut-o niciodata aproape, iar fructul iubirii lor, un baietel superb, a crescut departe de el, pentru ca familia lui a considerat-o pe Suzzane de o alta conditie sociala. Tânărul terminase două facultăți, era doctor în filosofie si suferea de hepatita C. 

Citeste si

Leave a Comment