Home VEDETEEXCLUSIV EXCLUSIV I Iubitul Andreei Balan este intretinut in Statele Unite de un barbat de 60 de ani

EXCLUSIV I Iubitul Andreei Balan este intretinut in Statele Unite de un barbat de 60 de ani

by Nikos Koudounis
0 comment

Iubitul american al Andreei Balan, Michael Winfield Tracy, are o poveste trista de viata, el ramanand de mic orfan de ambii parinti. Acesta a crescut într-un orfelinat din New York, s-a antrenat in Afganistan si prezent se poate spune despre el ca este fost pușcas marin în armata americana.

Cu toate ca nu are nicio sursa de venit de multa vreme, singurii bani pe care-i obtine de la statul american fiind o dota de 400 de dolari pe luna, Michael se pozeaza ca un adevarat cocalar de America.  

Michael Tracy, noua cucerire a Andreei Bălan, locuieste în  New York și-a postat pe contul de FB poze cu mașini scumpe și cu femei, dar și selfie-uri cu mușchi și vedere la pătrățele. Nici dacă ar fi căutat prin cele mai depărtate cătune din România, pe unde are cântări, Andreea Bălan nu ar fi găsit un cocalar mai autentic decât americanul Michael Tracy, de 32 de ani, pe care l-a descoperit la mii de km distanță de casa și pentru care a străbătut jumătate de glob.

Americanul a cucerit-o pe românca noastră cu fizicul de pușcaș marin: mușchi bine antrenați, haine scumpe și cuvinte bine alese. O simplă privire pe fotografiile de pe contul de socializare spun însă totul despre bărbatul care a făcut-o pe Andreea să se îndrăgostească până peste urechi.

Pe pagina lui de Facebook, fostul pușcaș marin și-a posta câteva poze cu mașini scumpe într-un garaj lăsând impresia că-iI aparțin. Ba ii mai și intreabă vizitatorii ce părere au de Jeep-ul lui, pozat din toate unghiurile și în toate anotimpurile. Numai că surpriza, nu-i al lui!

„Mașinile cu care Michael se laudă pe FB aparțin de fapt protectorului său, Mike C., un domn respectabil in varsta de 60 de ani, iubitor de distracții de toate felurile. Mike este de fapt un barbat care-l intretine pe Michael, acesta prestand in schimbul unor „mici atentii” diferite servicii intime. De altfel, este singurul lucru pe care-l poate face, deoarece dupa ce s-a intors din misiune, Michael a ramas cu traume psihice destul de grave, fiind marcat de cceea ce a trait in Afganistan. Are depresii, de multe ori are si cosmaruri, si trebuie sa urmeze mai multe sedinte de psihoterapie pentru a se putea reintegra in societate. Practic cum nici nu poate fi angajat, pentru ca psihic nu este apt de munca” a dezvaluit pentru raportmonden.ro, o persoana de incredere din anturajul lui Michael.

Și, ca să fie tabloul complet, Michael a atașat pe pagina sa numeoase fotografii cu arme, femei, ba chiar și selfiuri așa-zis sexy, în baie, cu mușchii la vedere. Acum este simplu de înțeles de ce a renunțat Andreea la Keo: pentru că nu i-a văzut pătrățelele și pușca lata, vorba cantecului. Surprinzător, la scurt timp după ce a cunoscut-o pe Andreea, Michael a făcut curățenie pe site și a mai renunțat la câteva poze cu femei, la câteva selfie-uri, dar n-a putut să se despartă de cele cu arme și mașini. Chiar dacă n-are nicio legătură cu ele!

Citeste si

Leave a Comment