Prima pagină » EXCLUSIV I Liana Stanciu: „Am vrut sa devin medic, si azi mai vreau!”

EXCLUSIV I Liana Stanciu: „Am vrut sa devin medic, si azi mai vreau!”

by Raport Monden
0 comment

Are o voce inconfundabila. Daca pornesti radioul pe Magic FM stii imediat ca este Liana Stanciu. Insa, pe langa aceasta vocatie, Liana mai are o calitate, aceea de a fi om. Astfel, pe langa „meseria de sotie si de mama”, vedeta este implicata si in multe proiecte umanitare, printre care acela de a oferi ajutor nepretuit Spitalului de Copii “Marie Curie” din Capitala, pe care se lupta sa-l ridice la standarde cu adevarat europene. Si nu intamplator, poate si pentru simplul motiv ca de mica si-a dorit sa fie medic…

raportmonden.ro: Liana, esti om de radio in special, esti vocea inconfundabila de la Magic Fm, iti aduci aminte de inceputuri, cum ai ajuns in radio, prin ce imprejurari?

Liana Stanciu: Ma bucur ca oamenii asociaza vocea mea cu radioul. Am inceput la un concurs organizat la Radio Contact. Erau anii ’90. M-a ajutat neconditionat vocea si faptul ca stiam engleza. A contat si faptul ca sunt de mica pasionata de muzica.

raportmonden.ro: Stii ca de mici, copiii isi doresc sa practice o anume meserie, dar odata ajunsi la maturitate aleg sa faca cu totul altceva. La tine cum a fost?

Liana Stanciu: Am vrut sa fiu medic. Si astazi mai vreau, dar e putin tarziu.

raportmonden.ro: Esti si om de televiziune, in care parte te regasesti cel mai mult, in radio sau tv?

Liana Stanciu: E complicat sa alegi cand pui pasiune in ce faci. Iubesc radioul la fel de mult ca televiziunea. E ca si cand ai pune o mama sa-si compare copii. Ii iubeste neconditionat pe amandoi.  Si eu la  fel…

raportmonden.ro: Ai o casnicie longeviva, fara scandaluri mediatice, un copil frumos, spune-mi te rog care este secretul tau?

Liana Stanciu: Nu exista retete si succese. Singurul lucru care salveaza orice relatie este dragostea.

raportmonden.ro: Multe cupluri se plang ca la un moment dat intervine monotonia in relatia lor.Tu ce faci cand simti ca scade pasiunea din relatie? Ai vreo reteta secreta?

Liana Stanciu: Peste tot sunt hopuri, suisuri, coborasuri…. Noua cand ne e greu incercam sa ne facem o zi pentru noi. Doar pentru noi. Chiar daca e la noi in bucatarie sau in mansarda. E o zi a noastra si atat.

raportmonden.ro: Iti mai doresti copii?

Liana Stanciu: Da, dar e cam tarziu.

raportmonden.ro: Cu ce te surprinde in mod placut sotul tau, Mihai? Care sunt calitatie lui?

Liana Stanciu: Mihai este un munte de energie buna si curata… E un partener exceptional cand ai nevoie sa plangi sau sa te plangi. Si face cele mai bune sosuri din lume. Sunt o norocoasa ! 

raportmonden.ro: Ai foarte multe proiecte umanitare in care esti implicata, ce noi proiecte ai in derulare?

Liana Stanciu: Incepe un nou sezon „Arte, carte si capricii la TVR 2”, vinerea la ora 21. Diminetile mele sunt, in continuare, magice, iar la MS Curie sunt in curs de amenajare mai multe departamente si blocul operator… Si am sprijinit campania unui producator de scutece bio… mai vedem…

raportmonden.ro: Acum in show bizz tendintele sunt destul de vulgare, parca se merge prea departe cu „spalatul rufelor” la televizor. Dai vreo sansa culturii?

Liana Stanciu: Imi plac oamenii destepti. Nu cred ca ei se uita la scandalurile inchipuite sau la nuditatea exacerbata. Cred ca e o lupta nedreapta intre cei care fac emisiuni de calitate si apetitul pentru senzationalul dureros sau dezbracat. Imi asum fiecare litera din fraza  „Cultura te face mai destept!” E motto-ul emisiunii de pe TVR2 … NU doar un slogan!

raportmonden.ro: Mai ai timp sa citesti? Care este ultima carte pe care ai citit-o sau o citesti acum?

Liana Stanciu: Da… mai am. Acum citesc o carte trimisa de un spectator fidel „Arte, carte si capricii” – este scrisa de o irlandeza de aceeasi varsta cu mine Cecilia Ahern, se numeste „Intalnire cu viata”.

raportmonden.ro: Care este obiectul pe care il ai in permanenta in geanta?

Liana Stanciu: O iconita.

Citeste si

Leave a Comment