Home VEDETEEXCLUSIV EXCLUSIV I Romanita Iovan se marita! Anul viitor!

EXCLUSIV I Romanita Iovan se marita! Anul viitor!

by Mirela Dinica
0 comment

Dupa ce si-a anuntat logodna pe contul sau de Facebook, in urma cu patru luni, creatoarea de moda Romanita Iovan se pare ca si-a programat si nunta cu iubitul sau avocatul Iulian Gogan. Conform apropiatilor Romanita si Iulian au cazut de comun acord sa-si legalizeze relatia anul viitor, relatie care dureaza de mai bine de 4 ani.

Cu toate ca nu au stabilit inca data exacta a nuntii cei doi vor sa se casatoreasca, mai ales ca au in plan sa aiba un copil impreuna. Si cum Romanita vrea copii doar  cu statut social bine definit, respectiv cu acte, stabilirea nuntii a venit firesc, mai ales ca Iulian a cerut-o in casatorie de mai multe ori, insa Romanita a tot amanat un raspuns ferm. Insa anul acesta, Iulian a convins-o, dar si fiul ei, Albert care isi doreste cu ardoare un frate sau o sora. Fiul Romanitei si al lui Adrian Iovan are o relatie destul de apropiata si cu fiul lui Iulian, Teo, care este mai mare ca cativa ani decat Albert (8 ani) si practica fotbalul de performanta. Cei patru se comporta deja ca o familie, au fost in vacanta impreuna, unde au petrecut cateva zile de vis, iar Romanita si Iulian si-au serbat logodna anul acesta in vara in Statele Unite, unde au petrecut o vacanta romantica.  

Romanița a mai fost căsătorită, timp de cinci ani, până în 2008, cu pilotul Adrian Iovan, cu care are și un băiat în vârstă de 6 ani, Albert. Căsnicia lor a fost umbrită în anul 2005 de un incident aprig dezbatut de media: Iovan a împușcat mortal un bărbat care intrase în vila lor din Primăverii, probabil cu scopul de a fura.

 

 

 

 

Citeste si

Leave a Comment