Home VEDETEINEDIT EXCLUSIV I Rona Hartaner vrea sa repopuleze Romania. Se muta la Tantareanu!

EXCLUSIV I Rona Hartaner vrea sa repopuleze Romania. Se muta la Tantareanu!

by Mirela Dinica
0 comment

Actrita Rona Hartner s-a hotarat!  Vrea sa se mute definitiv in Romania!  Stabilita de multi ani la Paris, Rona s-a decis sa revina in tara sa natala, iar de curand a batut palma cu Cristian Tantareanu pentru a locui in Paradisul Verde.

Actrita spune ca de mai mult timp se gandeste sa revina in tara, insa anul acesta a facut toate demersurile necesare pentru a se stabili aici impreuna cu fiica ei. Rona a stat toata vara in Romania si intre timp l-a contactat pe milionarul Cristian Tantareanu pentru a-si lua un teren in Paradisul Verde. „Nu pot renunta la Franta, dar vreau o casa in Romania. Vreau sa ma intorc in tara pentru ca au plecat prea multi romani de aici si e pacat. Contribui si eu astfel la perpopularea Romaniei cu romani. Fiica mea este încântată de casuta in care stam temporar, i-am luat multe animale, avem acolo o micuta ferma: un iepure, un ponei, o gaina, o pisica” a declarat Rona pentru raportmonden.ro. Dupa ce a vazut mai multe case si terenuri, actria a gandit ca cel mai mult i-ar placea sa locuiasca in Paradisul Verde, asa ca l-a contactat pe Tantareanu care s-a oferit sa-i dea un teren.

„Eu vreau sa imi aduc o casa din Maramures. Acolo oamenii darama casele batranesti pentru a face peste unele noi. Intentionez sa stramut o astfel de casa, traditionala, si sa o aduc aici langa Bucuresti. De altfel acesta este un proiect al meu, de suflet pe care il am cu Daniel Les, sa salvam mai multe case de acolo si sa le aducem celor care le vor. Casa sunt gratis, costa doar transportul si montarea lor . Este pacat de aceste case minunate sa le demolam. Am si vorbit cu domnul Tantareanu si sper sa ne intelegem si sa ma mut la dansul in Paradis. Este un om minunat la care tin foarte mult” a spus actrita.

Cristian Ţânţăreanu a confirmat ideea năstruşnică a Ronei şi o aşteaptă cu braţele deschise. “La mine, În Paradisul Verde, avem case în stil rustic, bavarez, italienesc, acum o să avem şi din Maramureş. Încă nu am semnat, negociem terenul” a declarat omul de afaceri. Valoarea terenului de 1.000 mp pe care îl doreşte Rona ajunge la 38.000 €. Transportul celor două case o va costa pe Rona circa 1.700 €.

Citeste si

Leave a Comment