Home VEDETEEXCLUSIV EXCLUSIV I Roxana Sârbu, ex-Trident, refuză să-și înscrie fiica la grădiniță

EXCLUSIV I Roxana Sârbu, ex-Trident, refuză să-și înscrie fiica la grădiniță

by Mirela Dinica
0 comment

Roxana Sârbu, ex-Trident,  pară să fi uitat ce este cel mai bine pentru fiica ei, Oana, și continuă scandalul mediatic fără să o intereseze că acest copil minor participă la scandaluri fără voia lui, scandaluri care nu fac decât să o traumatizeze.

Roxana ex-Trident nu are de gând să pună capăt războiului cu tatăl copilului ei, omulde afaceri Marcel Sârbu, chiar dacă asta o afectează psihic în primul rând pe fiica ei, micuța Oana. După ce i-a dus injurii și l-a lovit pe bărbat de față cu fetița, Roxana acum nu vrea să-i dea tatălui acordul de a o înscrie pe micuță la grădiniță în această toamnă. Marcel dorește să o înscrie pe Oana în continuare la grădinița ”Olga Gudynn” în grupa pregătitoare, alături de colegii pe care i-a avut și să aibă aceeașieducatoare ca în anii precedenți. În schimb, Roxana vrea să o mute pe fetiță la o altă grădiniță de stat unde să repete grupa mare alături de alți colegi. Deși cei doi, Marcel și Roxana, au fost la o mediere alături de avocații lor, după 7 ore de discuții aceasta a eșuat, deoarece Roxana s-a opus înscrierii fetiței la clasa pregătitoaresub pretextul că fiica ei are doar 5 ani.  

”Mi se pare firesc ca Oana să meargă mai departe în aceeași clasă alături de colegii din anii trecuți și alături de aceeași educatoare pe care o cunoaște. Vreau să-i ofer fiicei mele stablitate și încredere în ea. Eu mă gândesc doar la binele fiicei mele și mai puțin la viața mea personală la care am renunțat de când s-a născut Oana. Vreau tot ceea ce este mai bun pentru Oana. Petrec mai mult timp acasă acum și mă ocup de educația ei în mod special. Din păcare Roxana nu înțelege că este mai bine pentru Oana să rămână la aceeași grădiniță. Fiica mea este deșteaptă și sunt sigur că cel mai bine pentru ea este să rămână alături de colegii ei care îi sunt prieteni. Au venit toți la ziua ei, miercuri și s-au distrat împreună” a precizat Marcel Sârbu.

Citeste si

Leave a Comment