Home VEDETEEXCLUSIV EXCLUSIV! Jorge va fi castigatorul emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 2

EXCLUSIV! Jorge va fi castigatorul emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 2

by Mirela Dinica
1 comment

Adrian Enache, Cristi de la Haiducii, Claudia Patrascanu, Lavinia Parva, Lora, C.R.B.L., Jorge si Maria Buza s-au aliniat si au intrat in hora in cel de-al doilea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”, care se difuzeaza la Antena 1. Si daca in primul sezon castigator a fost CRBL, iata ca acum voci din Antena 1, sustin ca desi mai sunt cateva saptamani de concurs, a fost desemnat deja cel de-al doilea castigator in persoana lui Jorge.

Chipurile asa au decis sefii! Cantareatul a fost extrem de suparat sezonul trecut cand s-a clasat doar pe locul patru, asa ca sedii departamentului de divertsiment din Antena s-au gandit sa-i mai acorde o sansa chemandu-l si in sezonul doi. Si pentru a se revansa se pare ca au decis deja sa ii ofere si marele premiu care trebuia sa fie acordat si pe baza voturilor telespectatorilor.

Se pare insa ca in acest show de televiziune exista mai multe nereguri cum ar fi si faptul ca patru dintre vedetele care au intrat in concurs in acest nou sezon au mai participat si in sezonul trecut. Astfel, daca primele patru vedete vor incerca aceasta experienta pentru prima oara in viata lor, restul sunt deja antrenate si obisnuite cu regulile emisiunii, unde, dupa ce se vor lasa transformate si vor interpeta hituri celebre, vor fi remunerate cu 1.000 de euro pe saptamana. Desi pare usor atipic ca patru dintre cele opt vedete prezentate deja in prima editie sa apara din nou in fata publicului, iata ca ideea producatorilor a fost agreata si de sefii departamentului divertisment, care mizeaza pe succesul si priza acestora la public. 

Citeste si

1 comment

Laura 19 noiembrie 2012 - 11:45 AM

Mi se pare normal si corect sa castige Jorge sezonul, pentru ca este cel mai talentat si profesionist dintre toti concurentii!

Reply

Leave a Comment