Prima pagină » EXCLUSIV | Maia Morgenstern pleacă cu soțul la Marsilia în a doua lună de miere

EXCLUSIV | Maia Morgenstern pleacă cu soțul la Marsilia în a doua lună de miere

by Mirela Dinica
0 comment

Schimbare radicală în viața intimă a actriței Maia Morgenstern. Aceasta se pregătește, la sfatul rudelor, să plece într-o nouă lună de miere la Marsilia, pentru a­-și salva astfel căsătoria.

Maia face eforturi disperate de a-și păstra căsătoria cu actualul soț, neurochirurgul Dumitru Baltățeanu. După ce la începutul lunii iunie raportmonden.ro a anunțat în exclusivitate că cei doi au decis să se despartă, iată că acum am aflat că Maia, soțul ei și copiii au petrecut câteva zile la munte, în compania rudelor, care au reușit deocamdată să-i determine pe cei doi să-și mai acorde o șansă.

Maia și Doru și-au programat luna viitoare, la sfatul apropiatilor, chiar și o a doua lună de miere în locul unde s­-au văzut prima dată și s-au îndrăgostit unul de celălalt, mai exact la Marsilia. Cei doi speră astfel că dragostea dintre ei va reînvia și le va da forță pentru a face față crizei matrimoniale prin care trec.

Maia l-a cunoscut pe Dumitru în urmă cu 11 ani, când se afla într-un turneu cu Teatrul Bulandrala Marsilia. Medicul Dumitru Baltățeanu lucra la acea vreme ca neurochirurg la un spital din orașul francez și a venit la spectacol pentru a urmări reprezentația compatrioților lui. Dragostea a fost atât de puternică încât medicul avea să abandoneze luxul Marsiliei pentru iubita lui, schimbând țărmul Mediteranei cu Spitalul Elias din București.

 

Citeste si

Leave a Comment