Prima pagină » EXCLUSIV | Miron Cozma și-a împlinit visul de a fi președinte

EXCLUSIV | Miron Cozma și-a împlinit visul de a fi președinte

by Mirela Dinica
0 comment

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a lăsat mirosul de cărbuni și casca de miner pentru aerosoli și fete frumoase. Așa se face că Miron Cozma a reușit, măcar pentru o seară, să-și îndeplinească visul de a fi președinte.

El a acceptat invitația lui Manuel Kermany, organizatorul concursului Miss Plaja, de a fi președintele juriului care a desemnat câștigătoarea titlului „Miss Plaja”. Evenimentul a avut loc în stațiunea Mamaia, la piscina interioară clubului Summer Crush, printre membrii juriului numărându-se și soția lui Cozma, Marinela Nițu, care nu l­-a lăsat pe Miron singur în compania atâtor frumuseți feminine.

„Am fost onorat de invitația lui Manuel Kermani de a prezida juriul care a desemnat câștigătoarea titlului „Miss Plaja”. Este prima dată când accept o asemenea invitație și pot spune că mi-a plăcut să fiu pus în postua de a alege cea mai frumoasă fată. Dar asta nu înseamnă că mi-am neglijat soția. Marinela m-a însoțit și a făcut parte din juriu. Eu pe ea o iubesc cel mai mult și nu aș da­-o pentru nici o altă femeie. O iubesc prea mult să renunț la ea!” a declarat Cozma pentru raport.monden.ro.

După îndelungi deliberări, Miron Cozma și membrii juriului au desemnat-o pe Iuliana Doroftei din Mangalia, câștigătoarea titlului „Miss Plaja”. Locul doi a fost ocupat de Denisa Cotea din Călărași, iar locul trei de Emilia Georgiana Didița din București. 

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type