Home VEDETEEXCLUSIV EXCLUSIV | Miron Cozma și-a împlinit visul de a fi președinte

EXCLUSIV | Miron Cozma și-a împlinit visul de a fi președinte

by Mirela Dinica
0 comment

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a lăsat mirosul de cărbuni și casca de miner pentru aerosoli și fete frumoase. Așa se face că Miron Cozma a reușit, măcar pentru o seară, să-și îndeplinească visul de a fi președinte.

El a acceptat invitația lui Manuel Kermany, organizatorul concursului Miss Plaja, de a fi președintele juriului care a desemnat câștigătoarea titlului „Miss Plaja”. Evenimentul a avut loc în stațiunea Mamaia, la piscina interioară clubului Summer Crush, printre membrii juriului numărându-se și soția lui Cozma, Marinela Nițu, care nu l­-a lăsat pe Miron singur în compania atâtor frumuseți feminine.

„Am fost onorat de invitația lui Manuel Kermani de a prezida juriul care a desemnat câștigătoarea titlului „Miss Plaja”. Este prima dată când accept o asemenea invitație și pot spune că mi-a plăcut să fiu pus în postua de a alege cea mai frumoasă fată. Dar asta nu înseamnă că mi-am neglijat soția. Marinela m-a însoțit și a făcut parte din juriu. Eu pe ea o iubesc cel mai mult și nu aș da­-o pentru nici o altă femeie. O iubesc prea mult să renunț la ea!” a declarat Cozma pentru raport.monden.ro.

După îndelungi deliberări, Miron Cozma și membrii juriului au desemnat-o pe Iuliana Doroftei din Mangalia, câștigătoarea titlului „Miss Plaja”. Locul doi a fost ocupat de Denisa Cotea din Călărași, iar locul trei de Emilia Georgiana Didița din București. 

Citeste si

Leave a Comment