Prima pagină » EXCLUSIV | Moculeasca face dezvăluiri incendiare: „M-am f… cu Vadim Tudor și nu mi-a plăcut. O are mica”

EXCLUSIV | Moculeasca face dezvăluiri incendiare: „M-am f… cu Vadim Tudor și nu mi-a plăcut. O are mica”

by Mirela Dinica
0 comment

Dupa ce europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a trimis-o pe Soseaua de Centura sa se prostitueze, Mariana Moculescu face dezvaluiri incendiare despre acesta. Ea i-a marturisit recent fostului sau iubit, Cristi Marin, că a făcut sex cu Corneliu Vadim Tudor, dar ca nu i-a placut.  Aceasta i-a scris pe messenger Cristi Marin (vezi capturile de mai jos), cu care a ramas prietena, ca nu a fost satisfacuta de Vadim, deoarece acesta „o are mica”.

„Nu pot sa cred ca Vadim Tudor, in calitate de europarlamentar, poate sa-i propuna Marianei Moculescu, mai in gluma mai in serios, sa o trimita pe centura si sa vorbeasca cu prostituatele ca vrea sa fie curva. L-as intreba eu acum: cum s-ar simti sa ma duc eu sa vorbesc cu fetele lui si sa le spun acelasi lucru? Parerea mea este ca este un pervers sexual care i-a oferit Marianei suma de 1000 lei pentru a face dus la sediul partidului sau si sa se uite pe gaura cheii. Si ca astea sunt fanteziile lui sexuale si ca o are mica pentru ca stiu de la Mircea Badea. Sa inteleg ca asta este jobul propus Marianei” a declarat Cristi Marin suparat. 

Va prezentam mai jos capturile din convorbirea de pe Messenger a Marianei Moculescu cu Cristi Marin din care rezulta ca a facut sex cu Corneliu Vadim Tudor:

Citeste si

Leave a Comment