Prima pagină » EXCLUSIV | Porumboiu i-a băgat pumnu-n gură lui „Șumi”: 20.000 de euro dacă vorbește!

EXCLUSIV | Porumboiu i-a băgat pumnu-n gură lui „Șumi”: 20.000 de euro dacă vorbește!

by Mirela Dinica
0 comment

Pentru a evita pe cât posibil declarații de genul „să aibă trichineloză porcul tău de Crăciun” sau „la Marius Constantin în cameră e fum de stă bicicleta dreaptă fără cric”, Adrian Porumboiu, finanțatorul Vasluiului, și-a luat măsuri de precauție și i-a băgat antrenorului Marius Șumudică fel și fel de clauze trăsnite în contractul parafat la începutul lunii curente.

Astfel, fostul tehnician de pe banca Rapidului va trebui să plătească o amendă usturătoare dacă va dialoga cu reprezentanții mass-media: 20.000 de euro. Totuși, lui Marius Șumudică i se va  acorda privilegiul de-a susține conferințele de presă înainte și după meciurile echipei Vaslui. Șumudică este de altfel recidivist! Pe când antrena Rapidul, după un conflict cu fundașul Marius Constantin, creat după o remarcă  la adresa soției fotbalistului, ”Șumi-gol” a fost amendat de Dinu Gheorghe. Nici la Astra nu și-a putut ține gura. După o victorie cu Vasluiul, scor 1-0, acesta a făcut câteva declarații nonconformiste la adresa patronului. Consiliul Director al Astrei a ales să-i aplice o amendă și un ultim avertisment.”Sunt bulversat, se întâmplă lucruri ciudate în jurul echipei. Sunt reacții legate de jocul echipei. Știu însă că Niculae e un om competent, care nu pleacă urechea la unul și la altul”, este declarația lui Șumudică de la finalul meciului cu Vasluiul, care i-a adus amenda.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type