Prima pagină » EXCLUSIV | Tania Budi l-a implorat pe Radu Mazare să prezinte Summer Fashion Festival

EXCLUSIV | Tania Budi l-a implorat pe Radu Mazare să prezinte Summer Fashion Festival

by Mirela Dinica
1 comment

Tania Budi (44 ani) este una dintre personajele mioritice care nu are nici o ocupatie si cu toate acestea este considerata vedeta. Tania a intrat foarte multi ani intr-un con de umbra si se pare ca nici cu banii nu o duce mai bine. Astfel, ea este dispusa sa faca orice job care i se propune, mai mult a ajuns sa se roage de Radu Mazare sa intervina pe langa organizatorii Summer Fashion Festival sa o puna pe ea prezentatoare.

Tania a intrat in atentia presei mai mult prin iubitii alaturi de care s-a afisat, decat prin ceea ce face. A fost cu multi ani in urma crainica la TVR, dupa care, fara sa mai faca nimic, a fost angajata televiziunii publice platita din banii contribuabililor. A cochetat cu actoria insa nu a excelat nici in acest domeniu, a mai incercat sa faca mici afaceri soldate cu esecuri. Asa ca cel mai bine a intrat in atentia publicului prin povestea de dragoste pe care a avut-o cu Dan Bittman si apoi cu Lucian Viziru. Si pentru ca in acest moment Tania nu mai are nici o ocupatia, a apelct la toate cunostintele pe care le are in Constanta pentru a-i pune o vorba buna organizatorilor sa prezinte Summer Fashion Festival. „Tania s-a rugat de Radu Mazare sa o puna pe ea sa prezinte Summer Fashion Festival, deoarece nu mai are bani. S-a plans la primar ca nu-i ajung banii. A mai apelat si la alti prieteni comuni sa puna o vorba buna la Mazare. Acesta a fost de acord si din cate stiu ar fi luat 2000 de euro sa prezinte evenimentul. Noroc ca Mazare e milostiv si o mai ajuta, ca altfel o duce greu. In plus are si probleme cu alcoolul de aceea nu-i mai ajung banii. Bea mult, in fiecare seara” a povestit  pentru raportmonden.ro un prieten din anturajul Taniei si al lui Ionut Budi, fratele vedetei. 

Citeste si

1 comment

tania 24 iulie 2012 - 6:46 PM

si daca va dau in judecata pentru minciuni, calomnie, etc si va cer o suma de bani de n-o sa va mai ramana de paine, ce ziceti? Cand scrieti despre ceva sau cineva, informati-va! poate voi nu aveti ocupatie si scrieti ce visati noaptea… si visati urat, deci sunteti cam nefericiti…
va doresc din suflet mult bine!!

Reply

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type