Home VEDETEEXCLUSIV EXCLUSIV | Tania Budi l-a implorat pe Radu Mazare să prezinte Summer Fashion Festival

EXCLUSIV | Tania Budi l-a implorat pe Radu Mazare să prezinte Summer Fashion Festival

by Mirela Dinica
1 comment

Tania Budi (44 ani) este una dintre personajele mioritice care nu are nici o ocupatie si cu toate acestea este considerata vedeta. Tania a intrat foarte multi ani intr-un con de umbra si se pare ca nici cu banii nu o duce mai bine. Astfel, ea este dispusa sa faca orice job care i se propune, mai mult a ajuns sa se roage de Radu Mazare sa intervina pe langa organizatorii Summer Fashion Festival sa o puna pe ea prezentatoare.

Tania a intrat in atentia presei mai mult prin iubitii alaturi de care s-a afisat, decat prin ceea ce face. A fost cu multi ani in urma crainica la TVR, dupa care, fara sa mai faca nimic, a fost angajata televiziunii publice platita din banii contribuabililor. A cochetat cu actoria insa nu a excelat nici in acest domeniu, a mai incercat sa faca mici afaceri soldate cu esecuri. Asa ca cel mai bine a intrat in atentia publicului prin povestea de dragoste pe care a avut-o cu Dan Bittman si apoi cu Lucian Viziru. Si pentru ca in acest moment Tania nu mai are nici o ocupatia, a apelct la toate cunostintele pe care le are in Constanta pentru a-i pune o vorba buna organizatorilor sa prezinte Summer Fashion Festival. „Tania s-a rugat de Radu Mazare sa o puna pe ea sa prezinte Summer Fashion Festival, deoarece nu mai are bani. S-a plans la primar ca nu-i ajung banii. A mai apelat si la alti prieteni comuni sa puna o vorba buna la Mazare. Acesta a fost de acord si din cate stiu ar fi luat 2000 de euro sa prezinte evenimentul. Noroc ca Mazare e milostiv si o mai ajuta, ca altfel o duce greu. In plus are si probleme cu alcoolul de aceea nu-i mai ajung banii. Bea mult, in fiecare seara” a povestit  pentru raportmonden.ro un prieten din anturajul Taniei si al lui Ionut Budi, fratele vedetei. 

Citeste si

1 comment

tania 24 iulie 2012 - 6:46 PM

si daca va dau in judecata pentru minciuni, calomnie, etc si va cer o suma de bani de n-o sa va mai ramana de paine, ce ziceti? Cand scrieti despre ceva sau cineva, informati-va! poate voi nu aveti ocupatie si scrieti ce visati noaptea… si visati urat, deci sunteti cam nefericiti…
va doresc din suflet mult bine!!

Reply

Leave a Comment