Prima pagină » Extaziati de frumusetea romancei Nicoleta Vaculov, soferii italieni au blocat traficul

Extaziati de frumusetea romancei Nicoleta Vaculov, soferii italieni au blocat traficul

by Mirela Dinica
0 comment

Saptamana trecuta, locuitorii micului orasel italian Positano, perla Coastei Amalfitane, au fost martorii unei aparitii care le-a tulburat linistea cotidiana. Timp de cateva minute bune, traficul a fost blocat, din cauza faptului ca soferii italieni s-au abatut de la treburile lor, oprindu-se sa admire o  bruneta seducatoare, protagonista unei sedinte foto realizate pe Via Pasitea. 

Frumoasa care i-a bulversat pe conducatorii auto se numeste Nicoleta Vaculov, este romanca si model pentru campania de primavara/vara Bigotti. Ea a participat la acest proiect alaturi de modelele masculine Michael Layr si Jakub Zelman, cunoscut din prezentarile Dolce&Gabbana, cat si pentru imaginea Emporio Armani – sustinuti din spatele camerelor de o intreaga echipa de profesionisti romani.

Simpaticul incident care a emotionat ieri conducatorii auto a fost mentionat de presa locala, jurnalistii de la Positano News concluzionând ca orasul a inceput sa simta deja pulsul primaverii. 

Positano a fost ales ca loc pentru aceasta realizarea acestei campanii gratie luminii stralucitoare si culorilor care se regasesc in noua colectie Bigotti.  

Credit foto: Positanonews.it

Citeste si

Leave a Comment