Prima pagină » Feng Shui pentru Anul Sarpelui de Apa 2013

Feng Shui pentru Anul Sarpelui de Apa 2013

by Mirela Dinica
0 comment
De maine intram oficial in anul sarpelui de apa, 2013. Dat fiind ca in 2013, kua-ul anual este 5, avem sa va facem cateva recomandari, pentru ca lucrurile sa mearga cat mai bine in anul care va urma.
Prin urmare, daca in Centru este 5, la S vine cifra 9, la SV avem 2, la V- 7, la NV 6 , la N 1, la NE 8, la E 3, la SE 4. Dintre aceste energii, cele mai nocive, si care trebuie neaparat vindecate, sunt 5, 7 si 2. Daca vrem sa fim rigurosi vom plasa remedii si pentru 6 si 3. Deci, in 2013, in Centrul casei vom agata clopoteii metalici de vant si-i vom face sa cante de cate ori trecem pe acolo, sau macar de cate ori ne amintim. La V punem 3 bambusi in vasul de sticla cu apa, iar la SV vom pune 6 monezi metalice legate cu snur alb sau negru.
Pentru energia anuala 6 se pun 3 bambusi in vas de sticla cu apa si pentru 3, obiecte ceramice rosii.
De asemenea, trebuie sa ne gandim si la informatiile legate de Coloanele Destinului. Anul acesta este apa yin pe sarpe, prin urmare, toti cei care aveti vreun serpisor prin Coloanele Destinului va trebui sa va faceti rost de un pandantiv, un breloc, un tatuaj cu o maimuta. Motivul este ca Sarpele, sau Ducele anului 2013 se simte ofensat de alt sarpe, si atunci ii facem rost de o maimutica cu care sa se combine si sa ne lase in pace. 
Apa yin este in relatie de ciocnire cu focul yin, iar cei care sunteti nascuti in zi sau an de foc yin, va trebui ca anul acesta sa fiti precauti in relatiile cu P (autoritatea de toate felurile, de la sef pana la agentul de politie sau sotul – in cazul femeilor) si sa nu faceti sporturi extreme. Este un an in care sunteti ”vizati”, ca sa zicem asa, si cea mai buna atitudine este sa fiti modesti, sa nu iscati scandaluri, sa stati cat mai departe de ”ochiul lui Sauron” (pentru cei care au vazut seria Fratia Inelelor. Remediul principal este insasi constientizarea faptului ca exista acest clash, si pastrarea unei atitudini calme si optimiste. Sunt doar momente trecatoare, din care putem invata multe daca suntem atenti.

Citeste si

Leave a Comment