Home ACTUALITATE Festivalului Brazilor de Crăciun, de Ziua Internaţională a Educaţiei

Festivalului Brazilor de Crăciun, de Ziua Internaţională a Educaţiei

by Mirela Dinica
0 comment

De Ziua Internaţională a Educaţiei, Organizaţia Salvaţi Copiii anunţă lansarea celei de-a XVI-a ediții a Festivalului Brazilor de Crăciun, eveniment de strângere de fonduri pentru asigurarea accesului la educaţie şi prevenirea abandonului şcolar în rândul copiilor proveniţi din medii defavorizate. La fel ca în fiecare an, și în 2016 unii dintre cei mai cunoscuţi designeri vor crea, exclusiv pentru această ocazie, brazi de Crăciun, care vor fi apoi licitaţi. Fiind una dintre atracţiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Crăciun sprijină proiectele educaţionale derulate de Salvaţi Copiii România.

„Salvați Copiii România are drept priorităţi prevenirea şi reducerea abandonului şcolar, cât şi reducerea impactului negativ al migrației economice a părinților asupra copiilor rămași acasă. Gala Brazilor de Crăciun este un eveniment anual cu un impact foarte mare pentru Organizaţie şi ne dorim ca şi în acest an să avem alături de noi designeri, sponsori şi parteneri dornici să îmbunătăţească calitatea educaţiei, astfel încât datorită sprijinului lor, un număr cât mai mare de copii din comunități defavorizate să poată fi sprijiniți cu servicii educaționale și de asistență socială”, a declarat Gabriela Alexandrescu, Preşedintele Executiv Salvaţi Copiii România.

festivalul-brazilor-de-craciun-1

Sunt alături de Salvaţi Copiii şi Festivalul Brazilor de Crăciun de 12 ani. Copilăria şi sărbătorile de Crăciun mă inspiră să visez şi să cred în magia oamenilor. Anul trecut, braduţul creat de mine, Winter Wonderland”, a fost licitat cu 8.000 de Euro. Mă bucur că în acest fel îi pot ajuta pe copii să aibă parte de educție și implicit un viitor.” a declarat Stephan Pelger

Alături de Salvaţi Copiii scriu o poveste despre vieţi schimbate: sunt vieţile copiilor încercaţi de soartă. Hai să le arătăm că îi iubim necondiţionat şi că ne gândim la ei. Vă invit să vă implicaţi, investiţia în viitorul acestor copii contează” declară Andreea Raicu.

La ediţiile anterioare ale Festivalului Brazilor de Crăciun au participat cei mai influenţi manageri de companii, antreprenori, persoane publice, oameni de business şi de media precum Stephan Pelger, Doina Levintza, Irina Neacşu, Carmen Ormenișan, Malvina Cervenschi, Iris Șerban & Lama Arhitectura, PNK Casual, Ioana Ciolacu, Rozalia Bot, Andreea Raicu, Andi Moisescu, Omid Ghyannadi, Amalia Enache, Hamid Nicola Katrib, Camelia Şucu, Cornel Ilie şi mulţi alţii.

festivalul-brazilor-de-craciun-2

Anul trecut, licitațiile pentru brazi au ajuns la sume cuprinse între 500 și 19.500 de Euro.

Despre Festivalul Brazilor

Festivalul Brazilor de Crăciun este cel mai important eveniment de Business Charity & networking anual, organizat de Salvaţi Copiii România, în cadrul căruia are lor strângerea de fonduri şi care are ca centru de interes o licitaţie specială de brazi de Crăciun, creaţi exclusiv pentru această ocazie de unii dintre cei mai apreciaţi designeri, precum Doina Levintza, Stephan Pelger, Irina Pogonaru (Photoliu), Rhea Costa şi mulţi alţii. 

Atracţia principală a calendarului social de iarnă, Festivalul Brazilor de Crăciun reuneşte la fiecare ediţie peste 250 de invitaţi din mediul de business, politic, designeri, media şi artişti, care se bucură de un spectacol inedit şi de o cină specială. Aflat la cea de-a XVI-a ediţie, impactul festivalului este unul deosebit, reuşind colectarea a peste 3 milioane de euro, cu care au fost ajutaţi 23.260 de copii.

Citeste si

Leave a Comment