Home STIL DE VIATAMODA Fii cool! Toamna asta se poarta gențile Forțelor Aeriene SUA !

Fii cool! Toamna asta se poarta gențile Forțelor Aeriene SUA !

by Mirela Dinica
0 comment

Magazinul de cadouri pentru bărbați My-Man.ro aduce pentru prima oară în România colecția de genți a brandului Avirex, un brand American care produce articole inspirate de stilul Forțelor Aeriene Armate  ale SUA.

Primele produse Avirex au fost create manual în perioada dintre cele două războaie mondiale și vândute soldaților din armata SUA – în special celor din Marină și Forțele Aeriene. În 1975, Avirex a început oficial să distribuie produse publicului, iar în 1987 au devenit unul din principalii furnizori de articole militare pentru guvernul Statelor Unite.

“Când porți un produs Avirex, încorporezi o parte din istoria americană în garderoba ta. Avirex este un brand cu o identitate foarte puternică și precisă, cu o poveste care merită știută. ” spune Elena Miu, cea care a adus brandul Avirex în România prin My-Man.ro. Colecția de genți Avirex inspirată din valorile americane, istorie și tematica militară.

Stilul Avirex este acum completat de noile genți Military, Aviation și Navy, concepute în SUA și fabricate în Centrul Avirex din Milano. Creată și influențată de stilul vestimentar al armatei SUA, noua colecție este o versiune modernă și funcțională a genților autentice de aviație folosite de către armată. Design-ul lor este gândit pentru a maximiza spațiul și utilitatea – exact ca în perioadele de război.

Citeste si

Leave a Comment