Prima pagină » Fii la moda cu îmbrăcămintea stradală futuristă de la Togoshi

Fii la moda cu îmbrăcămintea stradală futuristă de la Togoshi

by Mirela Dinica
0 comment

Viitorul se întâmplă acum! Brandul Togoshi revine, iar colecția de primăvară-vară 2022 este disponibilă la CCC. Aceasta este uniforma următoarei generații! Oamenii viitorului poartă Togoshi. Fascinați de tehnologia modernă, artă desenată coreeană și trupe precum Black Pink și BTS, clienții Togoshi poartă haine la moda.

Deși formele lui Togoshi își au sursa în îmbrăcămintea de stradă, ele depășesc limitele unei convenții. Hanoracele voluminoase, pantalonii de jogging și tricourile din tricot moale sunt imprimate cu motive din cultura pop coreeană. La polul opus se află rochiile super strâmte și colanții, ce capătă cu succes caracterul de „a doua piele”.

Culoarea este cheia – de la galbenul neon asociat cu negru, la movul lavandă pastelat de pe colanți și topuri strâmte. Dintre imprimeurile caracteristice stilului Y2K, colecția de primăvară-vară 2022 include o grafică super modernă, inspirată de cultura Orientului Îndepărtat. Luminile neon ale străzilor din Seul, ținutele trupelor de băieți coreeni, cultura rave sunt printre principalele surse de inspirație pentru prima colecție.

Nu ar putea exista Togoshi fără pantofi sport – aerodinamici, masivi și stabili. Alături de aceștia, linia de încălțăminte este completată de sandale normcore.

Ședința foto realizată de Zuza Krajewska poate fi comparată cu un feed de Instagram al influențatorilor din generația Z sau cu o înregistrare de pe o cameră tip CCTV – prezentată alături de chinezoaica Maggie Yu, cunoscută pentru colaborarea cu Burberry și cu japoneza Jumpei Okazaki, venite în platou direct de la Săptămâna Modei de la Paris, pozele sunt rupte dintr-o dimensiune futuristă.

Colecția Togoshi este disponibilă în magazinele MODIVO, în aplicația MODIVO, pe ccc.eu și în aplicația CCC.

Citeste si

Leave a Comment