Prima pagină » Fii puternică și mereu frumoasă la orice vârstă!

Fii puternică și mereu frumoasă la orice vârstă!

by Predescu Cristina
0 comment

Amway a lansat o noua gama de produse de lux pentru îngrijirea tenului printr-o nouă colecție  de la Artistry, ce stimulează proteinele proprii ale pielii ajutând la diminuarea ridurilor, a liniilor fine și la protecția împotriva influențelor nocive ale mediului înconjurător.

Femeia modernă trebuie să facă față multor  provocări, atât la serviciu, cât și în viața privată, și în același timp își dorește să arate cât mai bine. În general, primele linii și riduri apar pe fața unei femei între 25 și 40 de ani, reprezentând semnele unei vieți active. Indiferent însă de cât de solicitant este stilul de viață,  nu ar trebui să ne  facem probleme în privința ridurilor. Colecția anti-îmbătrânire Artistry Youth Xtend, testată dermatologic, își propune să îndeplinească dorința femeilor de a fi puternice și mereu frumoase.

„Femeile pot prelua acum  controlul asupra procesului de îmbătrânire a pielii – chiar înainte de a vedea  aceste  semne. Am dezvoltat o serie de produse pentru îngrijirea tenului care ajută la reprogramarea ceasului biologic  al pielii, întârziind semnele procesului natural de îmbătrânire. Artistry Youth Xtend este creat pentru a repara aceste semne, cum ar fi liniile fine și ridurile și pentru a proteja tenul împotriva influențelor nocive ale mediului înconjurător”, declară managerul Chris Masotti.

Noul look este însoțit de o imagine nouă, în persoana actriței australiene Teresa Palmer, cu care marca ARTISTRY a încheiat un parteneriat pe trei ani. Celebra vedetă de film, care a jucat recent în comedia „Warm Bodies” și „Love and Honour”, a fost lăudată pentru performanța sa alături de Joel Edgerton în „Wish You Were Here”, care a avut premiera în SUA în luna iunie anul acesta.

Reprogramează, repară și protejează pielea

Secretul unui ten tânăr  stă în formarea proteinelor, cum ar fi sirtuina și  colagenul. Acestea sunt descoperirile unei echipe de oameni de știință și dermatologi  din cadrul  Institutului de Cercetare Amway. Formarea naturală a acestor „proteine ale tinereții” scade odată cu vârsta. Drept urmare, pielea își pierde hidratarea și  elasticitatea, fiind expusă apariției ridurilor. ARTISTRY YOUTH XTEND de la Amway este creat pentru a contracara acest proces.

 Noua colecție Artistry Youth Xtend Skincare include următoarele produse:

  1. Spuma demachiantă
  2. Loțiunea pentru catifelare
  3. Serul Concentrat
  4. Crema protectoare
  5. Loțiunea protectoare
  6. Crema hrănitoare
  7. Loțiunea hrănitoare
  8. Crema de ochi hrănitoare

Fondul de ten lifting pentru uniformizare

Fondul de ten cu efect de lifting și de netezire a tenului Artistry Youth Xtend este, în esență,un fond de ten hidratant, cu efect anti-îmbătrânire, care ajută tenul să arate mai ferm, conferindu-i un aspect întinerit  și luminos. Formula sa este, însă, rezultatul unui studiu  în frumusețea fără compromisuri. Factorul de protecție solară SPF20 contribuie la păstrarea aspectului tânăr și luminos al pielii, ajutând la protejarea ei împotriva deteriorării cauzate de expunerea la razele UV.

Citeste si

Leave a Comment