Prima pagină » Filmul „Ralph rupe netu’ ”, o adevărată rețea socială

Filmul „Ralph rupe netu’ ”, o adevărată rețea socială

by Mirela Dinica
0 comment

Anul 2019 a început în forță pentru iubitorii filmelor Disney. Noul film de animație al studiourilor Disney, „Ralph rupe netu’ ”, a fost vizionat  în premieră săptămâna trecută la Cinema City de peste 300 de invitați,  iar după reacţiile publicului, filmul deţine reţeta perfectă pentru a umple sălile de cinema şi chiar să depăşească succesul înregistrat de „Ralph strică tot”.

Au explorat planeta infinită a internetului și s-au distrat alături de personajele Disney, printre alții,  Anna Lesko, Simona Dragomir, Irina Margareta Nistor, Cosmin Selesi, Oana Coșbuc, Ana și Virgil Stănescu sau Dorin Chioțea.

Povestea lui Ralph este o continuare a filmului de succes din 2012 „Ralph strică tot” și reprezintă o nouă etapă plină de provocări în relația de prietenie a celor doi protagoniști – Ralph (vocea lui John C. Reilly) și Vanellope (vocea lui Sarah Silverman). În noua poveste, pe lângă noile provocări din relația celor doi, descoperim și marea lume a internetului, care nu e doar enormă, ci și „foarte bogată în personaje și locuri”, după cum afirmă regizorul Rich  Moore. „Acesta e cel mai complex film de animație la care am lucrat vreodată,  din punctul de vedere al personajelor, designului și al locațiilor”, mai spune el.

Coloana sonoră a filmului îi aparține celebrei trupe Imagine Dragons, deținătoare a unui premiu Grammy. Imagine Dragons a compus o piesă originală – „Zero” – special pentru această producție, solistul Dan Reynolds afirmând că temele emoționale ale filmului se reflectă în noul cântec.

Citeste si

Leave a Comment