Home STIL DE VIATABEAUTY NEWS Fleurs de Roumanie, parfumuri naturale din iubire pentru natură

Fleurs de Roumanie, parfumuri naturale din iubire pentru natură

by Mirela Dinica
0 comment

În luna iubirii, Your Personal Aroma lansează colecţia capsulă Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natură, o colecţie de cinci parfumuri esenţă 100% naturale din macerate românești cu note de vârf de  magnolie, narcise, lăcrămioare, tei sau caprifoi. Parfumurile au note verzi fresh sau gurmande, și sunt incapsulate ȋntr-o sticluţă verde translucid de 20ml cu design ȋn formă de floare, așa cum spune și conceptul.

Parfumeria naturală  vine astfel cu un mesaj puternic inspirat de tendinţele internaţionale, ȋn care notele verzi și esenţele naturale revin ȋn forţa ȋn preferinţe, pe fondul unui an creativ dominat de culoarea verde Greenery, ce inspiră la natură și prospeţime.  Preţul este de 350lei pentru oricare din cele cinci parfumuri esenţă de 20ml.

Lansarea colecţiei a avut loc la inceputul lunii februarie, ȋn noul atelier atemporal din Casa cu Arome,  printr-un atelier experienţial de creatie a parfumului personal, ce a recreat atmosfera și preţiozitatea  artei parfumului din vechile timpuri de la curţile regale, când parfumurile erau realizate doar din esenţe naturale, acum accesibile și publicului. Preţurile colecţiilor Your Personal Aroma sunt permisive, ȋntre 100 lei-600 lei, ȋn gramaje de 10-20-30-50-100 ml, existând și o variantă unicat Your Personal Aroma, creată pe comandă și personalizată ȋn funcţie de opţiunile clientului, ce ajunge la 1500 lei.

Fiecare din cele cinci parfumuri  trezește  dorul de casă, de copilarie, o bucurie interioară ce ne conectează cu locurile ȋn care ne-am născut, am copilărit sau care ne-au marcat viaţa și naște amintiri profunde, nostalgice și de ȋmplinire sufletească.

Conceptul Fleurs  de Roumanie – din iubire pentru natură,  readuce ȋn prim plan ideea de grădină cu flori proaspete, o grădină bucolică, secretă și edenică apropiată casei. Colecţia va avea nume bilingve, fiind destinată atât publicului intern, dar și internaţional.

Magnolia, Iubirea mea/ Magnolia, My Love

Narcissus seducător/ Seduced by Narcissus

Lacrămă cu dor de acasă / Home of dear Lilly

Flori de tei/ Lindenflowers

Dragu mi-s / Honey Me

Fiecare ingredient din notele de vârf a fost ales cu mare atenţie  pentru a fi o reprezentare cu puternic ADN românesc mare-munte, astfel ȋncât magnolia, narcisa, lacrămioara, teiul sau caprifoiul devin ambasadori olfactivi ai plaiurilor românești.

Începând din luna februarie, atelierul Casa cu Arome iși deschide porţile pentru ateliere experienţiale olfactiv-gurmande, de creaţie parfum  sau aromaterapie ȋn stil franţuzesc, german sau oriental, cât și pentru clienţi ce iși doresc un parfum cu adevărat natural de colecţie sau personalizat, de corp sau de ambient.

Citeste si

Leave a Comment