Prima pagină » Florentina Opriș pleacă în Tibet: “Stiu că Sorin este alături de mine”

Florentina Opriș pleacă în Tibet: “Stiu că Sorin este alături de mine”

by Mirela Dinica
0 comment

Florentina Opris se pregateste pentru o expeditie inedita in Tibet! Renumita exploratoare romanca Uca Marinescu ii va fi alaturi in aceasta aventura, timp de 21 de zile.

Florentina s-a declarat nerabdatoare sa cunoasca si sa impartaseasca obiceiurile si credinta tibetanilor, propunandu-si sa ajunga la 5.000 de metri altitudine. In India, vedeta Prima TV urmeaza sa viziteze templele budiste impreuna cu nepotul Indirei Gandhi. ”In Himalaya, localnicii se hranesc cu hrisca, asa ca deja am inceput sa consum zilnic acest aliment. In plus, m-am antrenat facand drumetii montane. Vreau ca prin aceasta expeditie sa reusesc sa aduc oamenilor noi informatii si sfaturi utile despre un stil de viata echilibrat. De mult timp mi-am dorit sa plec intr-o asemenea calatorie, dar acum simt ca este momentul potrivit. Stiu ca Sorin imi va fi aproape si ma va calauzi la fiecare pas”, a spus Florentina.

 

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type