Florentina Opris isi continua expeditia! Ajunsa in India, vedeta Prima TV are ocazia de a experimenta gastronomia locala, cu arome si gusturi inedite.
„Mancarea este foarte iute in India, fie ca e vorba de linte, orez, cartofi, iaurt sau legume. Aici se mananca la ore fixe si te servesc inainte de masa cu un pahar mare cu apa. Stiu ei bine de ce! Daca vreau un gust european, cer fara condimente, cum spun ei «la restrictii» sau «la regim», ceea ce pentru ei inseamna fara gust. Chiar si asa, tot iute este!”, povesteste Florentina. “Am vizitat Taj Mahal, un simbol al iubirii, daruit de rege sotiei lui. Este o constructie mareata, la care s-a lucrat 24 de ani. Parca s-a muncit cu drag! Se vede asta in fiecare detaliu al monumentului. Inchei cu o scurta poveste dedicata femeilor de pretuntindeni. Dumnezeu a creat barbatul, si cand nu a mai ramas material, a folosit murmurul apei, ciripitul turturicii, unduirea trestiei si harnicia furnicii, si astfel a creat femeia.”