Prima pagină » Fosta soție a lui Jorge vrea să aibă o căsnicie fericită alături de Ilan Laufer! Vezi cine o ajută pe Alina pentru a-și putea îndeplini visul!

Fosta soție a lui Jorge vrea să aibă o căsnicie fericită alături de Ilan Laufer! Vezi cine o ajută pe Alina pentru a-și putea îndeplini visul!

by Mirela Dinica
0 comment

Alina, fosta soție a lui Jorge, și Ilan Laufer se vor căsători în curând. Ei și-au propus să rămână împreună până la adânci bătrâneți și pentru a se asigura că totul va merge conform planurilor ei a apelat și la ajutorul Cristinei Groza, singurul Maestru Feng Shui din România cu certificare internațională.

În urma măsurătorilor și a calculelor care respectă formule vechi de mii de ani, Cristina Groza le-a spus celor doi îndrăgostiți ce fel de remedii să folosească împotriva energiilor negative din casa lor, dar mai ales unde sunt poziționate cele mai bune energii care vizeazăa armonia umană atât de necesară pentru păstrarea unei căsnicii fericite.

Desi nu se pot plange în privința banilor, Ilan Laufer fiind un prosper om de afaceri, și activarea prosperității reprezintă un punct de interes pentru cei doi îndrăgostiți care vor să își ofere unul altuia surprize cât mai plăcute de acum încolo. În fiecare casă există o zonă în care energia bolilor și aceea a ghinioanelor pot fi active și pot contribui la apariția unur probleme de sănătate, iar fosta soție a lui Jorge a vrut să știe cu precizie unde se află acestea și a aplicat remediile tradiționale despre care le-a vorbit Cristina Groza, care le-a activat și zona energetică pentru a putea avea copii, mai ales că Ilan ăși dorește foarte mult un copil cu Alina. Constienți că energiile spațiului în care locuiesc au o mare influență asupra lor, Alina și Ilan nu au lăsat nimic la voia întâmplării, mai ales că de curând s-au mutat în casă nouă.

 

 

Citeste si

Leave a Comment