Prima pagină » Gașca Zurli revine la Veranda Mall cu un super-eveniment pentru cei mici

Gașca Zurli revine la Veranda Mall cu un super-eveniment pentru cei mici

by Mirela Dinica
0 comment

La Veranda Mall dăm start verii cu un nou concert Gașca Zurli pentru cei mici și cei mari. Pe 6 iunie, ora 18:00, sărbătorim Ziua Copilului printr-un super-eveniment cu Gașca Zurli pentru a treia oară pe scena centrului comercial, unde zâmbetele, distracția și voia bună vor fi cu siguranță prezente.

Amfiteatrul Veranda Mall este locul unde Gașca Zurli, cea mai mare companie privată de evenimente pentru copii din România, vine cu un show de senzație despre magia copilăriei. Mult-așteptatele reprezentații ale artiștilor vor include, așa cum ne-am obișnuit, o serie de cântece amuzante și hazli pe placul celor mici, totul într-o atmosferă de poveste.

Pe lângă activitățile și surprizele pregătite pentru micuți vara aceasta, la Veranda Mall începe și sezonul reducerilor și promoțiilor la articolele de fashion din colecțiile de primăvară-vară, fiind momentul ideal pentru un refresh în garderobă. Clienții sunt așteptați la mall, de unde își pot alege  produse de calitate dintr-o gamă variată, la prețuri competitive sau pur și simplu se pot relaxa cu o băutură bună la terasele centrului comercial.

Citeste si

Leave a Comment