Prima pagină » Geanina Ilies este oficial cea mai atragatoare vedeta feminina din Romania! „In liceu aveam impresia ca sunt prea slaba!”

Geanina Ilies este oficial cea mai atragatoare vedeta feminina din Romania! „In liceu aveam impresia ca sunt prea slaba!”

by Mirela Dinica
0 comment

Geanina Ilies, superba prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, a fost numita „cea mai atragatoare vedeta feminina din Romania”. Frumoasa bruneta a primit aceasta titulatura aseara in cadrul Galei Eva.ro 12 ani, ocazie cu care a urcat pe scena purtand o superba rochie din matase verde ce i-a pus in valoare trupul impecabil.

Nu este pentru prima data cand vedeta primeste aprecieri pentru look-ul sau impecabil, insa de aceasta data frumusetea fizica a fost completata de meritele unui stil de viata sanatos si exemplar.

In ciuda titulaturii de „cea mai atragatoare vedeta feminina din Romania”, Geanina Ilies a marturisit ca in adolescenta era complexata pentru ca se considera prea slaba.

„In gimnaziu si in  liceu aveam impresia ca sunt prea slaba. Colegii ma tachinau de multe ori din pricina acestui lucru. Imi doream sa fiu mai plinuta si nu reuseam chiar daca erau perioade in care ma fortam sa mananc mai mult. Ca sa nu mai par asa slaba, obisnuiam sa port haine mai largi. Din fericire, am trecut cu bine peste acele probleme inchipute doar de mine”, declara Geanina Ilies.

Citeste si

Leave a Comment

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type